Doprava v EU zdarma při objednávce nad 699 € Stažení TDS a SDS · COA ke každé objednávceVelikosti balení od 225 g do 25 kg

Modrý lotos (Nymphaea nouchali)

Nymphaea nouchali (Nymphaeaceae), běžně známá jako modrý lotos, modrý leknín nebo květ modrého lotosu. Známá také jako সাদা শাপলা, வெள்ளை அல்லி. V naší nabídce se používají tyto části rostliny: květ. K dispozici jako extrakt rozpustný v oleji, zrající botanický olej, macerovaný olej, bylinný prášek, extrakt rozpustný ve vodě nebo práškový extrakt.

INCI: Nymphaea Caerulea Flower Extract, Nymphaea Stellata Flower Powder, Nymphaea Nouchali Extract

Add €699,00 more for free EU shipping. One 5 kg pack of most extracts gets you there.
10 products
ProductPriceBest per kgAdd to cart
Prášek z modrého lotosu - Nymphaea caerulea
Herbal powderNymphaea nouchali
€28,79
1 kg
€18,94/kg
Ušetřete 34 %
Extrakt z modrého lotosu - Nymphaea caerulea
Extract powderNymphaea nouchali
€47,78
1 kg
€29,75/kg
Ušetřete 38 %
€49,24
1 kg
€24,64/kg
Ušetřete 50 %
€66,92
1 kg, from
€42,37/kg
Ušetřete 37 %
Extrakt z modrého lotosu - Nymphaea caerulea
Propylene glycol extract2 carriersNymphaea nouchali
€91,59
1 kg, from
€48,24/kg
Ušetřete 47 %
Růže + modrý lotos — botanický olej zrající 90 dní
Aged botanical oilRosa damascena, Nymphaea nouchali
€277,76
1 kg
€218,71/kg
Ušetřete 21 %
Modrý lotos — 60 dní zrající botanický olej
Aged botanical oilNymphaea nouchali
€321,42
1 kg
€253,09/kg
Ušetřete 21 %
€4.819,64
1 kg
€3.794,99/kg
Ušetřete 21 %
Extrakt z glycerinu květu modrého lotosu - Nymphaea caerulea
Glycerin extract2 carriersNymphaea nouchali
€97,43
1 kg, from
€50,68/kg
Ušetřete 48 %
Olej s výtažkem modrého lotosu - Nymphaea caerulea
Infused oil5 carriersNymphaea nouchali
€107,66
1 kg, from
€57,20/kg
Ušetřete 47 %
Showing 1–10 of 10
Ordering more than 25 kg, or need a COA first?Send us your list and quantities for a bulk quote, or ask for a COA before you order. TDS and SDS download from each product page.
Contact sales