Olej z aloe vera - Aloe vera
Aloe vera · Asphodelaceae · Botanical profile
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Aloe vera · profile
- Family
- Asphodelaceae
- Common names
- Ghrit Kumari, Indian Alces, Lu Hui, Kumari, Ghirita, Gawarpaltra
- Synonyms
- Aloe barbadensis, Aloe indica, Aloe chinensis, Aloe elongata, Aloe flava, Aloe humilis
- Plant part
- Leaf
- Form
- Essential oil
- Solubility
- Oil-soluble
- INCI
- Aloe Vera Leaf Oil
- CAS
- 85507-69-3
- INCI status
- INCI by naming convention (not in CosIng)
- Tradition
- Western herbal
- Applications
- Perfumery, Skincare
- Country of origin
- India
- SKU
- 59223-OIL-ALVER-500G
- Documents
- TDS a SDS ke stažení ve formátu PDF na stránce každého produktu. COA přikládáme ke každé objednávce a na vyžádání je k dispozici.
Product details
Aloe vera olej, také nazývaný Aloe vera gel, se získává rozemletím vnitřní dužiny rostliny botanicky známé jako Aloe vera. Šťáva se získává z listů a maceruje se, aby se získal olej.
Známý jako: Indický aloe, Barbadoské aloe, Curcao aloe, Lu Hui, Kumari, Ghirita, Gawarpaltra, Aloe vera
Botanický název: Aloe vera
Produkt: Nosný olej z Aloe vera
Číslo CAS: 85507-69-3; 94349-62-9
Forma produktu: nosný olej
Způsob získání: rozemletí a macerace
Použitá část: listy
Aktivní složky: aloesin, aloin, emodin, lupeol, kyselina salicylová, vitamín E (tokoferol), beta-sitosterol a lignin.
Fytové vlastnosti: protizánětlivé, protimikrobiální, antioxidantní a zklidňující pokožku.
Vůně: bez zápachu
Barva: světle žlutá až zlatavě žlutá kapalina
Využití: aromaterapie / léčebné účely / kosmetika
Směsitelné s cedrovým olejem, růžovým olejem, santalovým olejem, vetiverovým olejem a ylang-ylang olejem.
Země původu: Indie
Skladování: uchovávejte na chladném a suchém místě, mimo dosah vlhkosti a přímého slunečního světla.
Aloe vera in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Standardised extractAcemannan 80 % — Aloe barbadensis (aloe vera)from €936,56/kg
Standardised extractPolysacharidy z aloe 20 % — Aloe barbadensis (aloe vera)from €201,71/kg
Standardised extractPolysacharidy z aloe 40 % — Aloe barbadensis (aloe vera)from €377,66/kg
Extract pasteExtrakt z Aloe Vera CO2 - Aloe barbadensisfrom €133,48/kg
Herbal powderPrášek z gelu aloe verafrom €31,96/kg
Extract powderExtrakt z listů aloe verafrom €14,89/kg
Glycerin extractExtrakt z listů aloe vera v glycerinu - Aloe Barbadensisfrom €41,80/kg
Infused oilOlej s výtažkem z listů aloe vera - Aloe Indicafrom €32,13/kg