Doprava v EU zdarma při objednávce nad 699 € Stažení TDS a SDS · COA ke každé objednávceVelikosti balení od 225 g do 25 kg
Chaulmoogra Oil - Hydnocarpus wightiana Product vendor
Carrier oilOil-solubleOrigin: IndiaINCI listed in EU CosIng

Olejek chaulmoogra - Hydnocarpus wightiana

Hydnocarpus pentandrus · Achariaceae · Botanical profile

VelikostPrice per kg falls as packs get larger
DocumentsTDS and SDS download as PDF · COA on request
  • Technical Data SheetDownload PDF
  • Safety Data SheetDownload PDF
  • Certificate of Analysis — sent with every order

Need the COA before you order? Tell us where to send it.

Specifications

Botanical name
Hydnocarpus pentandrus · profile
Family
Achariaceae
Common names
Chaulmoogra, Jangli Almond
Indian names
Kadu Kavath, Marotti
Synonyms
Hydnocarpus inebrians, Hydnocarpus laurifolia, Hydnocarpus wightianus
Form
Carrier oil
Solubility
Oil-soluble
INCI
Hydnocarpus Pentandrus Kernel Oil
CAS
—
CosIng ID
89622
INCI status
Verified in CosIng
Applications
Perfumery
Country of origin
India
SKU
27776-OIL-HYWIG-500G
Documents
TDS a SDS ke stažení ve formátu PDF na stránce každého produktu. COA přikládáme ke každé objednávce a na vyžádání je k dispozici.

Product details

Chaulmoogra olej se získává za studena lisováním semen rostliny botanicky známé jako Hydnocarpus Wightiana

Známý jako : Chaulmoogra, Hydnocarpus Wightiana

Botanický název:  Hydnocarpus Wightiana

Forma produktu :  Chaulmoogra olej

Kategorie produktu : Nosný olej

Metoda extrakce : Za studena lisovaný

Složka : Semena

Barva : Světle žlutá až zlatavě žlutá

Vůně : Nevýrazný

Použití :  Aromaterapie/Terapeutické

Specialita:  Čerstvé, čisté a přírodní. Bez umělých barviv. Bez škodlivých chemikálií, pesticidů a bez přísad.  

100% čistý a originální produkt

Baleno v nejhygieničtějším prostředí

Produkt je Vegetariánské

Země původu: Indie

Skladování : Skladujte na chladném a suchém místě, mimo vlhkost a přímé sluneční světlo.