Galangalový olej CO2 - Alpinia galanga
Alpinia galanga · Zingiberaceae · Botanical profile
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Alpinia galanga · profile
- Family
- Zingiberaceae
- Common names
- Galangal, False Ginger, Kulanjan, Bara Kulanjan, Greater Galangal, Kulinjan
- Indian names
- அரத்தை, சித்தரத்தை, பேரரத்தை
- Synonyms
- Alpinia alba, Alpinia bifida, Alpinia carnea, Alpinia pyramidata, Alpinia rheedei, Alpinia viridiflora
- Plant part
- Rhizome
- Form
- Essential oil
- Solubility
- Oil-soluble
- INCI
- Alpinia Galanga Rhizome Oil
- CAS
- 84625-26-3
- INCI status
- INCI by naming convention (not in CosIng)
- Applications
- Skincare, Supplements
- Country of origin
- India
- SKU
- 85400-OIL-ALGAL-50G
- Documents
- TDS a SDS ke stažení ve formátu PDF na stránce každého produktu. COA přikládáme ke každé objednávce a na vyžádání je k dispozici.
Product details
Esenciální olej z galangalu, také nazývaný Kulanjan olej,se získává parní destilací sušeného oddenku rostliny botanicky známé jako Alpinia galanga
Známý jako: Galangal, Alpinia galanga, falešný zázvor, Kulanjan, Bara Kulanjan
Botanický název: Alpinia galanga
Produkt: Galangal CO2 olej 12:1
Forma produktu: Esenciální olej
Použitá část: oddenek
Extrahování: Superkritický CO2 (SCO2)
CAS ČÍSLO: 84625-26-3
Dostupná forma: olej
Rozpustnost v oleji/tuku: ano
Rozpustnost ve vodě: ne
Alkohol (ethanol): ne
Aktivní složky v oleji Alpinia galanga: 1,8-cineol, alfa-pinén, beta-pinén, galangin, eugenol, methylcinnamát, limonen, kafr a myrcen
CO₂ extrakce využívá pod tlakem oxid uhličitý při nízkých teplotách k získání aktivních látek z Alpinia galanga bez použití chemických rozpouštědel. Hlavní výhody jsou žádné zbytky rozpouštědel, lepší zachování teplem citlivých látek, vysoká čistota a věrný profil rostliny, což ji činí ideální pro prémiové, čisté potraviny, nutraceutika a kosmetické aplikace.
Produkt je vegetariánský
Země původu: Indie
Alpinia galanga in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Extract powderVýtažek z galangalu - Alpinia galangafrom €67,33/kg
Extract powder[ID] Výtažek z galangalu (polyfenol) - Alpinia galangafrom €133,10/kg
Oil-soluble extractOlejový extrakt z galangalu – Alpinia galangafrom €95,98/kg
Aged botanical oilGalgán — 90 dní zrající botanický olejfrom €109,09/kg
Propylene glycol extractExtrakt z galangalu - Alpinia galangafrom €235,19/kg
Glycerin extractGalangal glycerinový extrakt - Alpinia galangafrom €246,96/kg
Oleoresin[TH] Galangalový oleoresin - Alpinia galangafrom €444,29/kg
Extract powder[TH] Výtažek z galangalu - Alpinia galangafrom €133,10/kg