Essential oilOil-solubleOrigin: IndonesiaINCI listed in EU CosIng
[ID] Esenciální olej z bazalky - Ocimum basilicum
Ocimum basilicum · Lamiaceae · Botanical profile
DocumentsTDS and SDS download as PDF · COA on request
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Ocimum basilicum · profile
- Family
- Lamiaceae
- Common names
- Basil, Sweet Basil, Tulsi, Sweet-Basil, Thai Basil
- Indian names
- கிராம்பு துளசி
- Synonyms
- Ocimum citriodorum, Ocimum odorum, Ocimum urticaefolium
- Plant part
- Leaf
- Form
- Essential oil
- Solubility
- Oil-soluble
- INCI
- Ocimum Basilicum Oil
- CAS
- 84775-71-3, 8015-73-4
- EC
- 283-900-8
- CosIng ID
- 35576
- INCI status
- Verified in CosIng
- Applications
- Hair care, Perfumery, Skincare
- Country of origin
- Indonesia
- SKU
- 32678-OIL-OCBAS-100G
- Documents
- TDS a SDS ke stažení ve formátu PDF na stránce každého produktu. COA přikládáme ke každé objednávce a na vyžádání je k dispozici.
Product details
Bazalkový esenciální olej (Ocimum basilicum) je dodáván jako esenciální olej s dokumentací (COA, MSDS, TDS). Esenciální olej původu Indonésie dodávaný pro vůně, kosmetiku, osobní péči, aromaterapii a vybrané potravinářské/aromatické aplikace, kde je to povoleno.
Klíčové informace
| Produkt | Bazalkový esenciální olej |
|---|---|
| Botanický název | Ocimum basilicum |
| Část rostliny | List |
| Typ | Esenciální olej |
| Původ | Indonésie |
| Specifikace / standardizace | Linalool/methyl chavicol |
| Extrakce / proces | Parní destilace |
| Štítky | Ocimum basilicum, extrakt z listů, esenciální olej, původ Indonésie |
Typické aplikace
- Míchání vůní a parfémů
- Kosmetické a osobní péče formulace (mýdla, krémy, balzámy, péče o vlasy)
- Aromaterapie a produkty pro domácí péči
- Použití v potravinářství, pokud je v souladu s předpisy (kupující musí ověřit místní předpisy)
Dokumentace
K dispozici na vyžádání: COA, MSDS, TDS.
Skladování
Skladujte dobře uzavřené, na chladném, suchém místě mimo dosah tepla a přímého slunečního záření. Minimalizujte volný prostor a vystavení vzduchu.
Poznámky & shoda
Tento produkt je přírodní materiál; variace mezi šaržemi je normální. Používejte v souladu s platnými pokyny IFRA (kde relevantní) a místními předpisy. Nejsou zde žádná terapeutická tvrzení.
Ocimum basilicum in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Oleoresin[TH] Bazalkový oleoresin - Bazalka praváfrom €444,29/kg
Extract powder[TH] Výtažek z bazalky - Ocimum basilicumfrom €133,10/kg
Extract powder[TH] Výtažek z bazalky (rosmarinová kyselina) - Ocimum basilicumfrom €133,10/kg
Essential oil[TH] Esenciální olej z bazalky - Ocimum basilicumfrom €444,29/kg