Extract powderWater-dispersibleOrigin: IndiaINCI listed in EU CosIng
Extrakt z ašvagandy - Withania somnifera
Withania somnifera · Solanaceae · Botanical profile
DocumentsTDS and SDS download as PDF · COA on request
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Withania somnifera · profile
- Family
- Solanaceae
- Common names
- Ashwagandha, Indian Ginseng, Asgandh, Poison Gooseberry, Ashwangandha, Poisonous Gooseberry
- Indian names
- अश्वगंधा, अश्वगन्धा, अश्वगंध, அமுக்கிரா, అశ్వగంధ, અશ્વગંધા
- Synonyms
- Withania arborescens, Withania chevalieri, Withania kansuensis, Withania macrocalyx, Withania microphysalis, Withania morisonii
- Plant part
- Whole plant
- Form
- Extract powder
- Solubility
- Water-dispersible
- INCI
- Withania Somnifera Extract
- CAS
- —
- CosIng ID
- 97697
- INCI status
- Verified in CosIng
- Tradition
- Ayurvedic
- Applications
- Skincare, Supplements
- Country of origin
- India
- SKU
- 40351-EXTD10-WISOM-225G
- Documents
- TDS a SDS ke stažení ve formátu PDF na stránce každého produktu. COA přikládáme ke každé objednávce a na vyžádání je k dispozici.
Product details
Běžné názvy :Ashwagandha, Asgandh, Withania Somnifera, indický ženšen, jedovatý angrešt, nebo zimní třešeň, Ashwangandha
Botanický název : Withania somnifera
Produkt : Extrakt z celé rostliny Ashwagandha v prášku 10:1
Dostupná forma: Prášek
Použitá část : Celá rostlina
Rozpustnost : 80% rozpustný ve vodě
Aktivní látky (fytochemikálie) : withanolidy, alkaloidy (jako somniferin), saponiny, flavonoidy a fenolové kyseliny.
Produkt je Vegetariánské
Země původu: Indie
Storage : Uchovávejte na chladném a suchém místě
Withania somnifera in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Herbal powderPrášek z ašvagandy - Withania somniferafrom €11,12/kg
Extract pasteExtrakt z kořene ašvagandy CO2 - Withania somniferafrom €872,38/kg
Extract powderExtrakt z kořene ašvagandy - Withania somniferafrom €19,31/kg
Infused oilOlejek z ašvagandy - Withania somniferafrom €28,45/kg
Oil-soluble extractOlejový extrakt z kořene ašvagandy – Withania somniferafrom €27,55/kg
Oil-soluble extractOlejový extrakt z ašvagandy – Withania somniferafrom €24,45/kg
Aged botanical oilŠípkový olej + Ašvaganda – 90denní stařený botanický olejfrom €141,50/kg
Aged botanical oilJojobový olej + Ašvaganda – 90denní stařený botanický olejfrom €129,75/kg