Atish PG extrakt - Aconitum heterophyllum
Aconitum heterophyllum · Ranunculaceae · Botanical profile
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Aconitum heterophyllum · profile
- Family
- Ranunculaceae
- Common names
- Atish, Atish Kadwi, Ativisha Bitter, Atiwisha, Ateesh
- Synonyms
- Aconitum atees, Aconitum cordatum, Aconitum petiolare
- Plant part
- Root
- Form
- Propylene glycol extract
- Solubility
- Water-soluble
- Carrier options
- Propylene glycol, Water
- INCI
- Propylene Glycol, Aqua, Aconitum Heterophyllum Root Extract
- CAS
- 57-55-6, 7732-18-5
- EC
- 200-338-0, 231-791-2
- CosIng ID
- 37269, 92472
- INCI status
- INCI by naming convention (not in CosIng)
- Applications
- Skincare
- Country of origin
- India
- SKU
- 29067-PGE-ACHET-225G
- Documents
- TDS a SDS ke stažení ve formátu PDF na stránce každého produktu. COA přikládáme ke každé objednávce a na vyžádání je k dispozici.
Product details
Běžný název : Atish Kadwi, Ativisha Bitter, Atiwisha, Ateesh, Aconitum heterophyllum
Produkt : Aconitum heterophyllum kořen extrakt v propylenglykolu
Dostupná forma:Tekutina (propylenglykol)
Rozpouštědlo : Propylenglykol
Ředidlo : Čištěná voda (PG:Voda 70:30)
Poměr byliny k rozpouštědlu : 1:5 (hmotnost/objem)
Forma : Glykolový rostlinný extrakt (tekutý)
INCI : Propylene Glycol, Aqua, Aconitum heterophyllum Extract
CAS : Propylene Glycol (57-55-6), Water (7732-18-5), Botanical Extract (komplexní směs)
Botanický název:Aconitum heterophyllum
Použitá část :Kořen
Aktivní látky (fytochemikálie) : atisin, heterofyllin, heterofyllinin, kyselina akonitová, akonitin, neolin, delfatin a různé flavonoidy a diterpenoidní alkaloidy.
Produkt jevegetariánský
Země původu: Indie
Skladování :Skladujte na chladném a suchém místě
Aconitum heterophyllum in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Oil-soluble extractOlejový extrakt z atiše – Aconitum heterophyllumfrom €42,37/kg
Glycerin extractExtrakt z atishu v glycerinu - Aconitum heterophyllumfrom €59,47/kg
Extract powderAtish extrakt - Aconitum heterophyllumfrom €29,75/kg
Water-soluble extractAtish vodou rozpustný extrakt - Aconitum heterophyllumfrom €34,53/kg
Herbal powderAtish (Hořký) prášek - Aconitum heterophyllumfrom €18,94/kg
Infused oilAtish (Hořký) Naložený Olej - Aconitum heterophyllumfrom €68,93/kg