Extrakt z kořene ashwagandhy v glycerinu - Withania Somnifera
Withania somnifera · Solanaceae · Botanical profile
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Withania somnifera · profile
- Family
- Solanaceae
- Common names
- Ashwagandha, Indian Ginseng, Asgandh, Poison Gooseberry, Ashwangandha, Poisonous Gooseberry
- Indian names
- अश्वगंधा, अश्वगन्धा, अश्वगंध, அமுக்கிரா, అశ్వగంధ, અશ્વગંધા
- Synonyms
- Withania arborescens, Withania chevalieri, Withania kansuensis, Withania macrocalyx, Withania microphysalis, Withania morisonii
- Plant part
- Root
- Form
- Glycerin extract
- Solubility
- Water-soluble
- Carrier options
- Glycerin, Water
- INCI
- Glycerin, Aqua, Withania Somnifera Root Extract
- CAS
- 56-81-5, 7732-18-5, 90147-43-6
- EC
- 200-289-5, 231-791-2, 290-434-9
- CosIng ID
- 34040, 92472, 60191
- INCI status
- Verified in CosIng
- Tradition
- Ayurvedic
- Applications
- Skincare, Supplements
- Country of origin
- India
- SKU
- 95179-GLY-WISOM-225G
- Documents
- TDS a SDS ke stažení ve formátu PDF na stránce každého produktu. COA přikládáme ke každé objednávce a na vyžádání je k dispozici.
Product details
Běžné názvy :Ashwagandha, Asgandh, Withania Somnifera, indický ženšen, jedovatý angrešt, nebo zimní třešeň, Ashwagandha
Botanický název : Withania somnifera
Produkt : Glycerinový extrakt z kořene ashwagandhy
Použitá část :Kořen
Rozpouštědlo : Rostlinný glycerin (USP/farmaceutická kvalita)
Ředidlo : Čistá voda (Glycerin:Voda 75:25)
Poměr byliny a rozpouštědla : 1:5 (hmotnost/objem)
Forma : Glycerit rostlinného extraktu (tekutý)
INCI : Glycerin, Aqua, Extrakt z kořene
CAS : Glycerin (56-81-5), Voda (7732-18-5), Rostlinný extrakt (komplexní směs)
Rozpustný : 100% rozpustný ve vodě
Aktivní látky (fytochemikálie) :withanolidy, alkaloidy (jako somniferin), saponiny, flavonoidy a fenolové kyseliny.
Produkt jeVegetariánské
Země původu:Indie
Storage :Skladujte na chladném a suchém místě
Withania somnifera in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Herbal powderPrášek z ašvagandy - Withania somniferafrom €11,12/kg
Extract pasteExtrakt z kořene ašvagandy CO2 - Withania somniferafrom €872,38/kg
Extract powderExtrakt z kořene ašvagandy - Withania somniferafrom €19,31/kg
Infused oilOlejek z ašvagandy - Withania somniferafrom €28,45/kg
Oil-soluble extractOlejový extrakt z kořene ašvagandy – Withania somniferafrom €27,55/kg
Oil-soluble extractOlejový extrakt z ašvagandy – Withania somniferafrom €24,45/kg
Aged botanical oilŠípkový olej + Ašvaganda – 90denní stařený botanický olejfrom €141,50/kg
Aged botanical oilJojobový olej + Ašvaganda – 90denní stařený botanický olejfrom €129,75/kg