Květinový glycerinový extrakt ibišku - Hibiscus sinensis
Hibiscus mutabilis · Malvaceae · Botanical profile
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Hibiscus mutabilis · profile
- Family
- Malvaceae
- Common names
- Gudhal Flower, Jaswand, Changeable Rose-Mallow, Confederate Rose, Confederate Rose Or Cotton Rosemallow, Confederate-Rose
- Indian names
- पुष्करिणी, कापूरभेंडी, স্থলপদ্ম
- Synonyms
- Hibiscus sinensis, Hibiscus aestuans, Hibiscus immutabilis, Hibiscus malvarosa
- Plant part
- Flower
- Form
- Glycerin extract
- Solubility
- Water-soluble
- Carrier options
- Glycerin, Water
- INCI
- Glycerin, Aqua, Hibiscus Mutabilis Flower Extract
- CAS
- 56-81-5, 7732-18-5
- EC
- 200-289-5, 231-791-2
- CosIng ID
- 34040, 92472, 83983
- INCI status
- Verified in CosIng
- Applications
- Skincare, Supplements
- Country of origin
- India
- SKU
- 38230-GLY-HISIN-225G
- Documents
- TDS a SDS ke stažení ve formátu PDF na stránce každého produktu. COA přikládáme ke každé objednávce a na vyžádání je k dispozici.
Product details
Běžný název : Květy ibišku, květy gudhal, Hibiscus sinensis, čínský ibišek
Botanický název:Hibiscus sinensis
Produkt : Extrakt z květů ibišku (Hibiscus sinensis) v glycerinu
Rozpouštědlo : Rostlinný glycerin (USP/farmaceutická kvalita)
Ředidlo : Čistá voda (Glycerin:Voda 75:25)
Poměr byliny k rozpouštědlu : 1:5 (hmotnost/objem)
Forma : Glyceritový bylinný extrakt (kapalný)
INCI : Glycerin, Aqua, extrakt z květů Hibiscus sinensis
CAS : Glycerin (56-81-5), Voda (7732-18-5), bylinný extrakt (komplexní směs)
Aktivní látky (fytochemikálie) : flavonoidy (například kvercetin a kaempferol), antokyany (například cyanidin a delphinidin), taniny, saponiny, fenolové kyseliny (jako kyselina kávová a chlorogenová), sliz a kyselina askorbová (vitamín C).
Produkt jevegetariánský
Země původu: Indie
Skladování :Uchovávejte na chladném a suchém místě
Hibiscus mutabilis in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Herbal powderPrášek z ibišku - Hibiscus sinensisfrom €18,94/kg
Oil-soluble extractExtrakt z květů ibišku OS (Hibiscus sinensis) rozpustný v oleji – Hibiscus mutabilisfrom €42,37/kg
Extract powderExtrakt z ibišku - Hibiscus sinensisfrom €29,75/kg
Propylene glycol extractExtrakt květů ibišku PG - Hibiscus sinensisfrom €56,66/kg
Water-soluble extractVodný rozpustný extrakt z ibišku - Hibiscus sinensisfrom €33,98/kg
Infused oilOlej s výtažkem z ibišku - Hibiscus sinensisfrom €57,20/kg
Extract pasteExtrakt z květu ibišku CO2 - Hibiscus sinensisfrom €191,67/kg