Doprava v EU zdarma při objednávce nad 699 € Stažení TDS a SDS · COA ke každé objednávceVelikosti balení od 225 g do 25 kg
Yacon kořen PG extrakt - Smallanthus sonchifolius
Propylene glycol extractWater-solubleOrigin: IndiaINCI listed in EU CosIng

Yacon kořen PG extrakt - Smallanthus sonchifolius

Smallanthus sonchifolius · Asteraceae · Botanical profile

VelikostPrice per kg falls as packs get larger
DocumentsTDS and SDS download as PDF · COA on request
  • Technical Data SheetDownload PDF
  • Safety Data SheetDownload PDF
  • Certificate of Analysis — sent with every order

Need the COA before you order? Tell us where to send it.

Specifications

Botanical name
Smallanthus sonchifolius · profile
Family
Asteraceae
Common names
Yacon
Plant part
Root
Form
Propylene glycol extract
Solubility
Water-soluble
Carrier options
Propylene glycol, Water
INCI
Propylene Glycol, Aqua, Polymnia Sonchifolia Root Extract
CAS
57-55-6, 7732-18-5, 957143-35-0
EC
200-338-0, 231-791-2
CosIng ID
37269, 92472, 91808
INCI status
Verified in CosIng
Applications
Skincare
Country of origin
India
SKU
37429-PGE-SMSON-225G
Documents
TDS a SDS ke stažení ve formátu PDF na stránce každého produktu. COA přikládáme ke každé objednávce a na vyžádání je k dispozici.

Product details

Běžný název : Yacon

Rozpouštědlo : Propylenglykol

Ředidlo : Čištěná voda (PG:Voda 70:30)

Poměr byliny k rozpouštědlu : 1:4 (hmotnost/objem)

Forma : Glykolový rostlinný extrakt (kapalný)

INCI : Propylene Glycol, Aqua, Smallanthus sonchifolius Root Extract

CAS : Propylene Glycol (57-55-6), Water (7732-18-5), Botanical Extract (komplexní směs)

Botanický název:Smallanthus sonchifolius

Produkt : Extrakt z kořene Yacon v propylenglykolu

Aktivní látky (fytochemikálie) : fruktooligosacharidy (FOS), inulin, fenolové kyseliny (jako chlorogenová a kávová kyselina), flavonoidy (například kvercetin a kampferol), saponiny a anthokyany.

Produkt je Vegetariánský

Země původu:Indie

Skladování :Skladujte na chladném a suchém místě