Extract powderWater-dispersibleOrigin: IndiaINCI listed in EU CosIng
Extrakt z kořene kosatce - Inula racemosa
Inula racemosa · Asteraceae · Botanical profile
DocumentsTDS and SDS download as PDF · COA on request
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Inula racemosa · profile
- Family
- Asteraceae
- Common names
- Orris, Pushkarmool, Pushkar Mool, Orris Root, Himalayan Elecampane, Indian Elecampane
- Synonyms
- Inula helenium, Inula royleana
- Plant part
- Root
- Form
- Extract powder
- Solubility
- Water-dispersible
- INCI
- Inula Racemosa Root Extract, Maltodextrin (or Microcrystalline Cellulose)
- CAS
- 84012-20-4, 9050-36-6, 9004-34-6
- EC
- 281-666-1
- CosIng ID
- 82732
- INCI status
- Verified in CosIng
- Applications
- Skincare, Supplements
- Country of origin
- India
- SKU
- 96462-EXTD10-INRAC-225G
- Documents
- TDS a SDS ke stažení ve formátu PDF na stránce každého produktu. COA přikládáme ke každé objednávce a na vyžádání je k dispozici.
Product details
Známý jako : Pushkarmool, Pushkar Mool, kořen Orris, Inula Racemosa
Botanický název: Inula racemosa
Produkt : Prášek z extraktu kořene Orris 10:1
Dostupná forma: Extrakt Prášek
Použitá část : Kořen
Aktivní látky : seskviterpenové laktony (jako alantolakton a isoalantolakton), inulin, flavonoidy, taniny, steroly, saponiny a fenolové kyseliny
100% čistý a originální produkt
Baleno v nejhygieničtějším prostředí
Produkt je Vegetariánské
Země původu: Indie
Storage : Uchovávejte na chladném a suchém místě
Inula racemosa in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Oil-soluble extractV oleji rozpustný extrakt z kořene kosatce – Inula racemosafrom €32,96/kg
Propylene glycol extractOrris kořen PG extrakt - Inula racemosafrom €48,24/kg
Glycerin extractExtrakt z glycerinu z kořene orrisu - Inula racemosafrom €50,68/kg
Water-soluble extractVodný rozpustný extrakt z kořene kosatce - Inula racemosafrom €30,21/kg
Herbal powderPrášek z kořene kosatce - Inula racemosafrom €14,71/kg
Infused oilOlej s výtažkem z kořene kosatce - Inula racemosafrom €57,20/kg