Apamarg semeno PG extrakt - Achyranthes aspera
Achyranthes aspera · Amaranthaceae · Botanical profile
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Achyranthes aspera · profile
- Family
- Amaranthaceae
- Common names
- Apamarg, Chirchita, Apamarg Seeds, Latjira Beej, Uttareni Seeds, Latjira
- Indian names
- अघाड़ा, उल्टा कांटा, चिरचिटा, चिरचिरा, लटजीरा, अपामार्ग
- Synonyms
- Achyranthes acuminata, Achyranthes asperoides, Achyranthes australis, Achyranthes canescens, Achyranthes daito-insularis, Achyranthes ellipticifolia
- Plant part
- Seed
- Form
- Propylene glycol extract
- Solubility
- Water-soluble
- Carrier options
- Propylene glycol, Water
- INCI
- Propylene Glycol, Aqua, Achyranthes Aspera Seed Extract
- CAS
- 57-55-6, 7732-18-5
- EC
- 200-338-0, 231-791-2
- CosIng ID
- 37269, 92472
- INCI status
- INCI by naming convention (not in CosIng)
- Applications
- Skincare
- Country of origin
- India
- SKU
- 44827-PGE-ACASP-225G
- Documents
- TDS a SDS ke stažení ve formátu PDF na stránce každého produktu. COA přikládáme ke každé objednávce a na vyžádání je k dispozici.
Product details
Známé jako: Semena Apamarg, Latjira Beej, Uttareni Seeds, Chirchita, Achyranthes Aspera
Botanický název: Achyranthes aspera
Produkt: Extrakt ze semen Apamarg v propylenglykolu
Dostupná forma: Tekutina (na bázi glykolu)
Rozpustnost: 100% rozpustný ve vodě
Použitá část: Semeno
Rozpouštědlo: Propylenglykol
Ředidlo: Čištěná voda (PG:Voda 70:30)
Poměr byliny k rozpouštědlu: 1:3 (hmotnost/objem)
Forma: Glykolový botanický extrakt (tekutý)
INCI: Propylene Glycol, Aqua, Achyranthes aspera Seed Extract
CAS: Propylene Glycol (57-55-6), Water (7732-18-5), Botanical Extract (komplexní směs)
Aktivní složky: alkaloidy, saponiny, flavonoidy, taniny, glykosidy, terpenoidy a steroidy
Produkt je vegetariánský
Země původu: Indie
Uchovávání: Uchovávejte na chladném a suchém místě
Achyranthes aspera in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Oil-soluble extractOlejový extrakt ze semen apamargu – Achyranthes asperafrom €21,23/kg
Oil-soluble extractOlejový extrakt z kořene apamargu – Achyranthes asperafrom €21,23/kg
Propylene glycol extractApamarg kořen PG extrakt - Achyranthes Asperafrom €37,71/kg
Glycerin extractExtrakt ze semen apamargu v glycerinu - Achyranthes asperafrom €39,64/kg
Glycerin extractExtrakt z kořene apamargu v glycerinu - Achyranthes Asperafrom €39,64/kg
Extract pasteApamarg CO2 extrakt - Achyranthes Asperafrom €210,39/kg
Water-soluble extractVodou rozpustný extrakt z kořene Apamarg - Achyranthes Asperafrom €17,28/kg
Extract powderExtrakt z kořene Apamarg - Achyranthes Asperafrom €14,89/kg