Extrakt Shankhpushpi v glycerinu - Convolvulus Pluricaulis
Convolvulus prostratus · Convolvulaceae · Botanical profile
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Convolvulus prostratus · profile
- Family
- Convolvulaceae
- Common names
- Shankhpushpi, Shankhapushpi, Shankhawali, Sankhpushpi, Sha, Shankhpuspi
- Synonyms
- Convolvulus pluricaulis, Convolvulus austroaegyptiacus, Convolvulus cancerianus, Convolvulus deserti, Convolvulus evolvuloides, Convolvulus heterotrichus
- Plant part
- Whole plant
- Form
- Glycerin extract
- Solubility
- Water-soluble
- Carrier options
- Glycerin, Water
- INCI
- Glycerin, Convolvulus Prostratus Extract, Aqua, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate
- CAS
- 56-81-5, 7732-18-5, 24634-61-5, 532-32-1
- EC
- 200-289-5, 231-791-2
- CosIng ID
- 34040, 92472
- INCI status
- INCI by naming convention (not in CosIng)
- Applications
- Skincare, Supplements
- Country of origin
- India
- SKU
- 55715-GLY-COPLU-225G
- Documents
- TDS a SDS ke stažení ve formátu PDF na stránce každého produktu. COA přikládáme ke každé objednávce a na vyžádání je k dispozici.
Product details
Známý jako: Shankhapushpi, Shankhawali, Sankhpushpi, Convolvulus Pluricaulis, Shankhpuspi, Evolvulus alsinoides
Botanický název : Convolvulus pluricaulis
Produkt : Extrakt z rostliny Shankhpushpi v glycerinu
Rozpouštědlo : Rostlinný glycerin (USP/farmaceutická kvalita)
Ředidlo : Čistá voda (Glycerin:Voda 75:25)
Poměr byliny a rozpouštědla : 1:5 (hmotnost/objem)
Forma : Glycerit rostlinného extraktu (tekutý)
INCI : Glycerin, Aqua, Extrakt z Convolvulus pluricaulis
CAS : Glycerin (56-81-5), Voda (7732-18-5), Rostlinný extrakt (komplexní směs)
Použitá část :Celá rostlina
Aktivní látky : alkaloidy (jako shankhapushpine a convolvine), flavonoidy, glykosidy, triterpenoidy, saponiny, taniny a kumariny
Produkt jeVegetariánské
Země původu:Indie
Skladování :Uchovávejte na chladném a suchém místě
Convolvulus prostratus in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Extract powderExtrakt z Shankhpushpi – svlačec mnohotvarýfrom €17,10/kg
Herbal powderPrášek Shankhpushpi – svlačec mnohotvarýfrom €10,89/kg
Infused oilOlejek nasączony Shankhpushpi – svlačec mnohokvětýfrom €57,20/kg
Oil-soluble extractOlejově rozpustný extrakt ze šankhpušpí – Convolvulus prostratusfrom €24,39/kg
Propylene glycol extractShankhpushpi PG extrakt - Convolvulus pluricaulisfrom €48,24/kg
Aged botanical oilBrahmi + šankhpušpí — botanický olej stařený 90 dnífrom €160,72/kg
Aged botanical oilŠankhpušpí — 90denní vyzrálý botanický olejfrom €218,55/kg
Extract pasteExtrakt Shankhpushpi CO2 - Svlačec mnohokvětýfrom €187,39/kg