Extract powderWater-dispersibleOrigin: IndiaINCI listed in EU CosIng
Extrakt z červené řepy - Beta vulgaris
Beta vulgaris · Amaranthaceae · Botanical profile
DocumentsTDS and SDS download as PDF · COA on request
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Beta vulgaris · profile
- Family
- Amaranthaceae
- Common names
- Beetroot
- Indian names
- బీటురూట్
- Synonyms
- Beta alba, Beta altissima, Beta bengalensis, Beta brasiliensis, Beta carnulosa, Beta cicla
- Plant part
- Vegetable
- Form
- Extract powder
- Solubility
- Water-dispersible
- INCI
- Beta Vulgaris Extract
- CAS
- 89957-89-1, 89957-90-4
- EC
- 289-610-8, 289-611-3
- CosIng ID
- 84940
- INCI status
- Verified in CosIng
- Applications
- Skincare, Supplements
- Country of origin
- India
- SKU
- 40657-EXTD10-BEVUL-225G
- Documents
- TDS a SDS ke stažení ve formátu PDF na stránce každého produktu. COA přikládáme ke každé objednávce a na vyžádání je k dispozici.
Product details
Známý jako : Belgiri, Bealgiri, Bael Phal Dry, Aegle Marmelos, Wood Apple, Bel
Botanický název : Beta vulgaris
Produkt : Prášek z extraktu červené řepy 10:1
Dostupná forma: Prášek
Použitá část : Zelenina
Aktivní látky (fytochemikálie) : betalainy (jako betanin a vulgaxanthin), dusičnany, flavonoidy, kyselina askorbová (vitamin C), polyfenoly, karotenoidy a kyselina listová.
Rozpustný : 80% rozpustný ve vodě
Produkt je Vegetariánské
Země původu: Indie
Storage : Uchovávejte na chladném a suchém místě
Beta vulgaris in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Standardised extractBetalainy 4 % — Beta vulgaris (řepa)from €791,66/kg
Propylene glycol extractŘepa PG extrakt - Beta vulgarisfrom €39,82/kg
Vegetable powderPrášek z červené řepy - Beta vulgarisfrom €10,29/kg
Oil-soluble extractOlejový extrakt z červené řepy – Beta vulgarisfrom €21,23/kg
Standardised extractBetalainy 1 % — Beta vulgaris (řepa)from €294,86/kg
Standardised extractBetalainy 0,6 % — Beta vulgaris (řepa)from €160,31/kg
Glycerin extractExtrakt z glycerinu červené řepy - Beta vulgarisfrom €41,80/kg
Vegetable powder[IN] Sušený prášek z červené řepy - Beta vulgarisfrom €57,90/kg