Extract powderWater-dispersibleOrigin: IndiaINCI listed in EU CosIng
Extrakt z fíkovníku - Ficus carica
Ficus carica · Moraceae · Botanical profile
DocumentsTDS and SDS download as PDF · COA on request
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Ficus carica · profile
- Family
- Moraceae
- Common names
- Fig, Anjeer, Anjir, Common Fig, Cultivated Fig, Edible Fig
- Indian names
- अंजीर, আঞ্জির
- Synonyms
- Ficus vulgaris
- Plant part
- Fruit
- Form
- Extract powder
- Solubility
- Water-dispersible
- INCI
- Ficus Carica Fruit Extract
- CAS
- 90028-74-3
- EC
- 289-868-1
- CosIng ID
- 56261
- INCI status
- Verified in CosIng
- Applications
- Skincare, Supplements
- Country of origin
- India
- SKU
- 76585-EXTD10-FICAR-225G
- Documents
- TDS and SDS download as PDF on every product page. COA sent with every order and available on request.
Product details
Známý jako : Fíky, Anjeer
Botanický název : Ficus carica
Produkt : Fíkový extrakt z ovoce v prášku 10:1
Dostupná forma: Prášek
Použitá část : Plod
Aktivní látky (fytochemikálie) : flavonoidy (jako kvercetin a luteolin), fenolové kyseliny (jako kyselina galová a kyselina chlorogenová), kumaryny, anthokyany, tanniny, saponiny a vitamin C (kyselina askorbová)
Rozpustnost : 80 % rozpustné ve vodě
Produkt je Vegetariánské
Země původu: Indie
Storage : Uchovávejte na chladném a suchém místě
Ficus carica in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Propylene glycol extractExtrakt z fíku - Ficus caricafrom €56,66/kg
Oil-soluble extractFig Fruit Oil-Soluble Extract – Ficus caricafrom €38,24/kg
Aged botanical oilFík — 60denní vyzrálý botanický olejfrom €231,66/kg
Glycerin extractExtrakt z fíkového ovoce v glycerinu - Ficus caricafrom €59,47/kg
Fruit powderPrášek z fíku - Fíkovník smokvoň (Ficus carica)from €39,00/kg
Water-soluble extractRozpustný ve vodě výtažek z fíku (Anjeer) - Ficus caricafrom €35,59/kg