Extrakt z glycerinu černého kmínu - Nigella Sativa
Nigella sativa · Ranunculaceae · Botanical profile
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Nigella sativa · profile
- Family
- Ranunculaceae
- Common names
- Black Cumin, Kalonji, Kalaunji, Black Seed, Black-Cumin, Common Fennel Flower
- Indian names
- কালোজিরা, کلونجی
- Synonyms
- Nigella cretica, Nigella indica, Nigella truncata
- Plant part
- Seed
- Form
- Glycerin extract
- Solubility
- Water-soluble
- Carrier options
- Glycerin, Water
- INCI
- Glycerin, Nigella Sativa Seed Extract, Aqua, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate
- CAS
- 56-81-5, 90064-32-7, 7732-18-5, 24634-61-5, 532-32-1
- EC
- 200-289-5, 231-791-2, 290-094-1
- CosIng ID
- 34040, 92472, 77425
- INCI status
- Verified in CosIng
- Tradition
- Western herbal
- Applications
- Skincare, Supplements
- Country of origin
- India
- SKU
- 66311-GLY-NISAT-225G
- Documents
- TDS a SDS ke stažení ve formátu PDF na stránce každého produktu. COA přikládáme ke každé objednávce a na vyžádání je k dispozici.
Product details
Známý jako :Kalonji, Kalaunji, Nigella Sativa, Černý kmín, Černé semínko
Botanický název : Nigella Sativa
Produkt : Glycerinový extrakt ze semen černého kmínu
Rozpouštědlo : Rostlinný glycerin (USP/farmaceutická kvalita)
Ředidlo : Čistá voda (Glycerin:Voda 75:25)
Poměr byliny k rozpouštědlu : 1:3 (hmotnost/objem)
Forma : Glyceritový bylinný extrakt (tekutý)
INCI : Glycerin, Aqua, Extrakt ze semen Nigella sativa
CAS : Glycerin (56-81-5), Voda (7732-18-5), Bylinný extrakt (komplexní směs)
Použitá část : Semena
Aktivní látky : thymoquinon (hlavní bioaktivní složka), thymohydroquinon, nigellon, p-cymen, karvakrol, flavonoidy, saponiny, alkaloidy (např. nigellicin a nigellidin), esenciální mastné kyseliny (jako linolová a olejová kyselina) a vitamín E.
Balení v nejhygieničtějším prostředí
Produkt jeVegetariánský
Země původu:Indie
Skladování :Uchovávejte na chladném a suchém místě
Nigella sativa in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Herbal powderMletý černý kmín - Černucha setáfrom €10,84/kg
Oil-soluble extractV oleji rozpustný extrakt z černuchy seté – Nigella sativafrom €24,33/kg
Aged botanical oilČerný kmín — 60 dní zrající botanický olejfrom €322,79/kg
Standardised extractTymochinon 5 % — Nigella sativa (černucha)from €998,66/kg
Standardised extractTymochinon 3 % — Nigella sativa (černucha)from €584,66/kg
Standardised extractTymochinon 0,5 % — Nigella sativa (černucha)from €181,01/kg
Propylene glycol extractExtrakt z černého kmínu - Nigella Sativafrom €60,85/kg
Extract pasteČernuchový extrakt CO2 - Černucha setáfrom €332,71/kg