Extract powderWater-dispersibleOrigin: ThailandINCI listed in EU CosIng
[TH] Extrakt z hroznových jader (OPC ≥70 %) - Vitis vinifera
Vitis vinifera · Vitaceae · Botanical profile
DocumentsTDS and SDS download as PDF · COA on request
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Vitis vinifera · profile
- Family
- Vitaceae
- Common names
- Black Grapes, Grape, Grape Seed, Draksha, Aangur, Grapeseed
- Indian names
- திராட்சை, ద్రాక్ష
- Synonyms
- Vitis apiana, Vitis apiifolia, Vitis apyrena, Vitis cebennensis, Vitis corinthiaca, Vitis cylindrica
- Plant part
- Seed
- Form
- Extract powder
- Solubility
- Water-dispersible
- INCI
- Vitis Vinifera Seed Extract, Maltodextrin (or Microcrystalline Cellulose)
- CAS
- 84929-27-1, 9050-36-6, 9004-34-6
- EC
- 284-511-6
- CosIng ID
- 80652
- INCI status
- Verified in CosIng
- Tradition
- Western herbal
- Applications
- Herbal tea & infusions, Skincare, Supplements
- Country of origin
- Thailand
- SKU
- 34120-EXTD-VIVIN-225G
- Documents
- TDS a SDS ke stažení ve formátu PDF na stránce každého produktu. COA přikládáme ke každé objednávce a na vyžádání je k dispozici.
Product details
Extrakt z hroznových semínek (OPC ≥70 %) (Vitis vinifera) je nabízen jako práškový extrakt s doloženým původem v Thajsku. Standardizovaný botanický extrakt z Thajska dodávaný jako prášek pro nutraceutický, potravinářský, nápojový a kosmetický výzkum a vývoj/výrobu (použití závisí na vašem regulačním rámci).
Klíčové informace
| Produkt | Extrakt ze semen hroznů (OPC ≥70%) |
|---|---|
| Botanický název | Vitis vinifera |
| Část rostliny | Semeno |
| Kategorie | Extrakt v prášku |
| Původ | Thajsko |
| Specifikace / standardizace | OPC ≥70 % |
| Extrakce / proces | Hydroalkoholická extrakce + sušení rozprašováním |
| Rozpouštědlo / nosič (pokud je to relevantní) | Ethanol/Voda |
Typické aplikace
- Nutraceutické formulace a funkční směsi (kde je to povoleno)
- Potravinářské a nápojové aplikace (kde je to povoleno)
- Kosmetické/osobní péče formulace (kde je to vhodné)
Dokumentace
COA, MSDS, TDS
Skladování
Uchovávejte na chladném, suchém místě v dobře uzavřené nádobě. Chraňte před vlhkostí a teplem.
Poznámky & shoda
Nejsou činěna žádná terapeutická tvrzení. Specifikace a regulační vhodnost musí být ověřeny kupujícím.
Vitis vinifera in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Carrier oil5 nosných olejů
Extract powderExtrakt z černých hroznů - Vitis viniferafrom €35,73/kg
Glycerin extractExtrakt z glycerinu plodu černého hroznu - Vitis viniferafrom €79,29/kg
Oil-soluble extractV oleji rozpustný extrakt z plodů černých hroznů – Vitis viniferafrom €50,92/kg
Propylene glycol extractExtrakt z plodů černého hroznu - Vitis viniferafrom €75,57/kg
Water-soluble extractČerný hroznový ovocný vodou rozpustný extrakt - Vitis viniferafrom €30,21/kg
Fruit powderPrášek z černých hroznů - Vitis viniferafrom €17,70/kg
Extract powderExtrakt z hroznových jader - Vitis viniferafrom €20,83/kg