Extrakt z kořene kostivalu - Symphytum officinale
Symphytum officinale · Boraginaceae · Botanical profile
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Symphytum officinale · profile
- Family
- Boraginaceae
- Common names
- Comfrey, Comfrey, Boneset, Common Comfrey, Consound, Healingherb, Knitbone
- Synonyms
- Symphytum album, Symphytum almagroi, Symphytum ambiguum, Symphytum besseri, Symphytum coccineum, Symphytum commune
- Plant part
- Root
- Form
- Propylene glycol extract
- Solubility
- Water-soluble
- Carrier options
- Propylene glycol, Water
- INCI
- Propylene Glycol, Aqua, Symphytum Officinale Root Extract
- CAS
- 57-55-6, 7732-18-5, 84696-05-9
- EC
- 200-338-0, 231-791-2, 283-625-3
- CosIng ID
- 37269, 92472, 84281
- INCI status
- Verified in CosIng
- Applications
- Skincare
- Country of origin
- India
- SKU
- 73485-PGE-SYOFF-225G
- Documents
- TDS a SDS ke stažení ve formátu PDF na stránce každého produktu. COA přikládáme ke každé objednávce a na vyžádání je k dispozici.
Product details
Produkt : Extrakt z kořene kostivalu
Dostupná forma: Tekutina (na bázi glykolu)
Použitá část : Kořen
Rozpouštědlo : Propylenglykol
Ředidlo : Čištěná voda (PG:Voda 70:30)
Poměr byliny k rozpouštědlu : 1:4 (hmotnost/objem)
Forma : Glykolový rostlinný extrakt (tekutý)
INCI : Propylene Glycol, Aqua, Symphytum officinale Root Extract
CAS : Propylene Glycol (57-55-6), Water (7732-18-5), Botanical Extract (komplexní směs)
Aktivní látky (fytochemikálie) : alantoin, kyselina rozmarýnová, třísloviny, sliz, cholin a pyrrolizidinové alkaloidy (jako echimidin a symfitin)
Běžný název : Kostival
Botanický název: Symphytum officinale
Produkt jeVegetariánský
Země původu: Indie
Skladování :Skladujte na chladném a suchém místě
Symphytum officinale in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Oil-soluble extractV oleji rozpustný extrakt z kořene kostivalu lékařského – Symphytum officinalefrom €27,91/kg
Aged botanical oilKostival — 60denní stařený botanický olejfrom €249,15/kg
Glycerin extractExtrakt z kořene kostivalu v glycerinu - Symphytum officinalefrom €59,47/kg
Extract powderExtrakt z kořene kostivalu lékařského - Symphytum officinalefrom €19,58/kg
Water-soluble extractVodný rozpustný extrakt z kořene kostivalu lékařského - Symphytum officinalefrom €20,14/kg