Extrakt květů ibišku PG - Hibiscus sabdariffa
Hibiscus sabdariffa · Malvaceae · Botanical profile
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Hibiscus sabdariffa · profile
- Family
- Malvaceae
- Common names
- Roselle, Gudhal Phool, Gudhal Flower, Gudhal Phool Powder, Gudhal Powder, Indian-Sorrel
- Synonyms
- Hibiscus acetosus, Hibiscus cruentus, Hibiscus cuneatus, Hibiscus digitatus, Hibiscus fraternus, Hibiscus gossypifolius
- Plant part
- Flower
- Form
- Propylene glycol extract
- Solubility
- Water-soluble
- Carrier options
- Propylene glycol, Water
- INCI
- Propylene Glycol, Aqua, Hibiscus Sabdariffa Flower Extract
- CAS
- 57-55-6, 7732-18-5, 84775-96-2
- EC
- 200-338-0, 231-791-2, 283-920-7
- CosIng ID
- 37269, 92472, 56451
- INCI status
- Verified in CosIng
- Applications
- Skincare
- Country of origin
- India
- SKU
- 30593-PGE-HISAB-225G
- Documents
- TDS and SDS download as PDF on every product page. COA sent with every order and available on request.
Product details
Běžný název : Gudhal Phool, ibiškový květ, květ Gudhal, Hibiscus sabdariffa, roselle
Botanický název:Hibiscus sabdariffa
Produkt : Extrakt z ibišku sabdariffa v propylenglykolu
Rozpouštědlo : Propylenglykol
Ředidlo : Čištěná voda (PG:Voda 70:30)
Poměr byliny k rozpouštědlu : 1:5 (hmotnost/objem)
Forma : Glykolový rostlinný extrakt (kapalný)
INCI : Propylene Glycol, Aqua, Hibiscus sabdariffa Flower Extract
CAS : Propylene Glycol (57-55-6), Water (7732-18-5), Botanical Extract (komplexní směs)
Aktivní látky (fytochemikálie) : antokyany (například delphinidin a cyanidin), flavonoidy (jako kvercetin a kaempferol), fenolové kyseliny (například chlorogenová a kávová kyselina), kyselina askorbová (vitamín C), polysacharidy a hibiscin
Produkt jevegetariánský
Země původu: Indie
Skladování :Skladujte na chladném a suchém místě
Hibiscus sabdariffa in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Standardised extractAnthokyany 0,5 % — Hibiscus sabdariffa (ibišek)from €118,91/kg
Standardised extractAnthokyany 1 % — Hibiscus sabdariffa (ibišek)from €201,71/kg
Extract powderExtrakt z květu ibišku - Hibiscus sabdariffafrom €29,75/kg
Glycerin extractKvětinový glycerinový extrakt ibišku - Hibiscus sabdariffafrom €59,47/kg
Infused oilOlej s výtažkem z ibišku - Hibiscus sabdariffafrom €57,20/kg
Oil-soluble extractExtrakt z květů ibišku OS (Hibiscus sabdariffa) rozpustný v oleji – Hibiscus sabdariffafrom €42,37/kg
Herbal powderPrášek z květů ibišku - ibišek sabdariffafrom €18,94/kg
Water-soluble extractVodný rozpustný extrakt z ibišku - Hibiscus sabdariffafrom €26,53/kg