Výtažek z květů parijat - Nyctanthes arbor-tristis
Nyctanthes arbor-tristis · Oleaceae · Botanical profile
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Nyctanthes arbor-tristis · profile
- Family
- Oleaceae
- Common names
- Parijat, Harshringar Flower, Paarijaat, Parijat Flower, Harshingar, Night-Flowering Jasmine
- Indian names
- पारिजात, शैफ़ाली, हार सिंगार, पारिजातः, पारिजातक, Shiuli
- Synonyms
- Nyctanthes arbor-tristis-, Nyctanthes dentata, Nyctanthes tristis
- Plant part
- Flower
- Form
- Propylene glycol extract
- Solubility
- Water-soluble
- Carrier options
- Propylene glycol, Water
- INCI
- Propylene Glycol, Aqua, Nyctanthes Arbor-tristis Flower Extract
- CAS
- 57-55-6, 7732-18-5
- EC
- 200-338-0, 231-791-2
- CosIng ID
- 37269, 92472, 90301
- INCI status
- Verified in CosIng
- Applications
- Skincare
- Country of origin
- India
- SKU
- 27460-PGE-NYARB-225G
- Documents
- TDS a SDS ke stažení ve formátu PDF na stránce každého produktu. COA přikládáme ke každé objednávce a na vyžádání je k dispozici.
Product details
Běžný název : Květ Harshringar, Paarijaat, Parijat, Harshingar, Nyctanthes arbor-tristis, noční jasmín
Botanický název:Nyctanthes arbor-tristis
Produkt : Extrakt z květu Parijat v propylenglykolu
Rozpouštědlo : Propylenglykol
Ředidlo : Čistá voda (PG:Voda 70:30)
Poměr byliny k rozpouštědlu : 1:5 (hmotnost/objem)
Forma : Glykolový botanický extrakt (kapalný)
INCI : Propylene Glycol, Aqua, Nyctanthes arbor-tristis Flower Extract
CAS : Propylene Glycol (57-55-6), Water (7732-18-5), Botanical Extract (komplexní směs)
Aktivní látky (fytochemikálie) : iridoidní glykosidy (např. nyctanthin a arbortristosid A), flavonoidy (např. kvercetin a kaempferol), fenolové kyseliny, třísloviny, éterické oleje, saponiny a alkaloidy.
Produkt jevegetariánský
Země původu: Indie
Skladování :Uchovávejte na chladném a suchém místě
Nyctanthes arbor-tristis in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Oil-soluble extractOlejový rozpustný extrakt z listu parijaty – Nyctanthes arbor-tristisfrom €21,17/kg
Oil-soluble extractOlejový rozpustný extrakt z květu parijaty – Nyctanthes arbor-tristisfrom €42,37/kg
Propylene glycol extractVýtažek z listů parijat - Nyctanthes Arbor-Tristisfrom €33,52/kg
Extract powderExtrakt z květu Parijat - Nyctanthes arbor-tristisfrom €29,75/kg
Extract powderExtrakt z listů parijat - Nyctanthes arbor-tristisfrom €14,85/kg
Water-soluble extractVodný rozpustný extrakt z květu parijat - Nyctanthes arbor-tristisfrom €37,02/kg
Glycerin extractExtrakt z glycerinu z listů Parijat - Nyctanthes arbor-tristisfrom €35,22/kg
Glycerin extractExtrakt z glycerinu z květů Parijat - Nyctanthes arbor-tristisfrom €59,47/kg