Výtažek z okry - Abelmoschus esculentus
Abelmoschus esculentus · Malvaceae · Botanical profile
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Abelmoschus esculentus · profile
- Family
- Malvaceae
- Common names
- Okra, Bhindi, Bhindi Powder, Dry Lady Finger Powder, Dry Lady Finger, Lady'S-Finger
- Indian names
- भिण्डी, బెండకాయ, ભીંડા
- Synonyms
- Abelmoschus bammia, Abelmoschus longifolius, Abelmoschus praecox, Abelmoschus tuberculatus
- Form
- Propylene glycol extract
- Solubility
- Water-soluble
- Carrier options
- Propylene glycol, Water
- INCI
- Propylene Glycol, Aqua, Abelmoschus Esculentus Extract
- CAS
- 57-55-6, 7732-18-5
- EC
- 200-338-0, 231-791-2
- CosIng ID
- 37269, 92472
- INCI status
- INCI by naming convention (not in CosIng)
- Applications
- Skincare
- Country of origin
- India
- SKU
- 87467-PGE-ABESC-225G
- Documents
- TDS a SDS ke stažení ve formátu PDF na stránce každého produktu. COA přikládáme ke každé objednávce a na vyžádání je k dispozici.
Product details
Známý jako: Okra, Bhindi
Botanický název: Abelmoschus esculentus
Produkt: Extrakt z okry v propylenglykolu
Rozpouštědlo: Propylenglykol
Ředidlo: Čištěná voda (PG:Voda 70:30)
Poměr byliny k rozpouštědlu: 1:5 (hmotnost/objem)
Forma: Glykolový rostlinný extrakt (kapalný)
INCI: Propylene Glycol, Aqua, Abelmoschus esculentus Extract
CAS: Propylene Glycol (57-55-6), Water (7732-18-5), Botanical Extract (komplexní směs)
Aktivní látky: flavonoidy (jako kvercetin a katechin), fenolové kyseliny (například kyselina kávová a ferulová), polysacharidy, pektin, vitamin C (kyselina askorbová), saponiny a tanniny
Produkt je vegetariánský
Země původu:Indie
Skladování: Uchovávejte na chladném a suchém místě
Abelmoschus esculentus in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Glycerin extractExtrakt z glycerinu z okry - Abelmoschus esculentusfrom €50,68/kg
Vegetable powderPrášek z okry - Bhindi - sušený dámský prst - Abelmoschus esculentusfrom €19,22/kg
Oil-soluble extractV oleji rozpustný extrakt z okry – Abelmoschus esculentusfrom €25,48/kg
Fruit powder[IN] Sušený prášek z okry - Abelmoschus esculentusfrom €46,31/kg
Extract powderVýtažek z okry - Abelmoschus esculentusfrom €17,88/kg
Water-soluble extractOkra vodou rozpustný výtažek - Abelmoschus esculentusfrom €23,77/kg