Výtažek z petržele - Petroselinum crispum
Petroselinum crispum · Apiaceae · Botanical profile
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Petroselinum crispum · profile
- Family
- Apiaceae
- Common names
- Parsley, Common Parsley, Garden Parsley
- Synonyms
- Petroselinum neapolitanum, Petroselinum sativum, Petroselinum vulgare
- Form
- Propylene glycol extract
- Solubility
- Water-soluble
- Carrier options
- Propylene glycol, Water
- INCI
- Propylene Glycol, Aqua, Petroselinum Crispum Extract
- CAS
- 57-55-6, 7732-18-5, 84012-33-9
- EC
- 200-338-0, 231-791-2, 281-677-1
- CosIng ID
- 37269, 92472, 59107
- INCI status
- Verified in CosIng
- Applications
- Skincare
- Country of origin
- India
- SKU
- 81930-PGE-PECRI-225G
- Documents
- TDS a SDS ke stažení ve formátu PDF na stránce každého produktu. COA přikládáme ke každé objednávce a na vyžádání je k dispozici.
Product details
Běžný název : Petržel
Botanický název: Petroselinum crispum
Produkt : Extrakt z petržele v propylenglykolu
Rozpouštědlo : Propylenglykol
Ředidlo : Čištěná voda (PG:Voda 70:30)
Poměr byliny k rozpouštědlu : 1:5 (hmotnost/objem)
Forma : Glykolový rostlinný extrakt (kapalný)
INCI : Propylene Glycol, Aqua, Petroselinum crispum Leaf Extract
CAS : Propylene Glycol (57-55-6), Water (7732-18-5), Botanical Extract (komplexní směs)
Aktivní látky (fytochemikálie) : flavonoidy (například apigenin, luteolin a kvercetin), těkavé oleje (jako myristicin a apiol), vitamín C (kyselina askorbová), karotenoidy (například beta-karoten a lutein), kumariny, třísloviny a fenolové kyseliny
Produkt je vegetariánský
Země původu: Indie
Skladování :Skladujte na chladném a suchém místě
Petroselinum crispum in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Oil-soluble extractOlejový rozpustný extrakt z petržele – Petroselinum crispumfrom €42,37/kg
Standardised extractApigenin 98 % — Petroselinum crispum (petržel)from €1.205,66/kg
Glycerin extractExtrakt z glycerinu z petržele - Petroselinum crispumfrom €59,47/kg
Vegetable powder[IN] Sušený mrazem prášek z petrželové natě - Petroselinum crispumfrom €57,90/kg
Extract powderVýtažek z petržele - Petroselinum crispumfrom €29,75/kg
Water-soluble extractPetrželový vodou rozpustný extrakt - Petroselinum crispumfrom €33,38/kg
Essential oilOlej z petrželových semínek - Petroselinum crispumfrom €114,47/kg
Herbal powderMletá petržel - Petroselinum crispumfrom €18,94/kg