Shatavari CO2 extrakt - chřest hroznovitý
Asparagus racemosus · Asparagaceae · Botanical profile
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Asparagus racemosus · profile
- Family
- Asparagaceae
- Common names
- Shatavari, Shatavar, Sitawar Pili, Shatawar Pili, Satawar Pili, Yellow Satavari
- Indian names
- shatamuli, शतावरी, सतमूली, सतावर
- Synonyms
- Asparagus acerosus, Asparagus dubius, Asparagus fasciculatus, Asparagus jacquemontii, Asparagus penduliflorus, Asparagus petitianus
- Plant part
- Root
- Form
- Extract paste
- INCI
- Asparagus Racemosus Root Extract
- CAS
- —
- CosIng ID
- 54543
- INCI status
- Verified in CosIng
- Tradition
- Ayurvedic
- Applications
- Skincare, Supplements
- Country of origin
- India
- SKU
- 58815-PST-ASRAC-50G
- Documents
- TDS a SDS ke stažení ve formátu PDF na stránce každého produktu. COA přikládáme ke každé objednávce a na vyžádání je k dispozici.
Product details
Botanický název: Asparagus racemosus
Produkt : Shatavari extrakt z kořene CO2
Použitá část : kořen
Extrakce : Superkritický CO2 (SCO2)
CAS ČÍSLO : 84633-34-1
Dostupná forma: pasta
Rozpustný v oleji/tuku : Ano
Rozpustný ve vodě : Ne
Alkohol (ethanol) : Částečně
CO₂ extrakce využívá stlačený oxid uhličitý při nízkých teplotách k extrakci aktivních sloučenin z Asparagus racemosus (Shatavari) bez použití chemických rozpouštědel. Hlavní výhody jsou žádné zbytky rozpouštědel, lepší zachování teplocitlivých sloučenin, vysoká čistota a věrný rostlinný profil, což ji činí ideální pro prémiové, čisté potravinářské, nutraceutické a kosmetické aplikace.
Aktivní látky : steroidní saponiny (jako shatavariny I-IV), flavonoidy (například kvercetin a rutin), asparagin, taniny, glykosidy, alkaloidy, fenolové kyseliny a saponiny.
Běžný název : Shatavari, Shatavar, Sitawar Pili, Shatawar Pili, Satawar Pili, Asparagus Racemosus, Indický chřest, Shatavari, Žlutý satavari
Produkt je vegetariánský
Země původu: Indie
Skladování : Uchovávejte na chladném a suchém místě
Asparagus racemosus in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Herbal powderPrášek z šatavari - chřest hroznatýfrom €16,69/kg
Standardised extractSaponiny 20 % — Asparagus racemosus (shatavari)from €139,61/kg
Extract powderVýtažek ze šatavari - chřest hroznatýfrom €35,73/kg
Oil-soluble extractOlejově rozpustný extrakt ze šatavari – Asparagus racemosusfrom €50,92/kg
Aged botanical oilŠatavari — 90 dní zrající botanický olejfrom €162,21/kg
Standardised extractSaponiny 40 % — Asparagus racemosus (shatavari)from €232,76/kg
Propylene glycol extractShatavari PG extrakt - Asparagus racemosusfrom €56,66/kg
Glycerin extractExtrakt Shatavari v glycerinu - Asparagus racemosusfrom €59,47/kg