Extrakt z lotosových semen CO2 - Nelumbo nucifera
Nelumbo nucifera · Nelumbonaceae · Botanical profile
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Nelumbo nucifera · profile
- Family
- Nelumbonaceae
- Common names
- Lotus Saffron, Kamal Kesar, Dried Kamal Flower, Pollen Of Lotus, Sacred Lotus, Lotus
- Indian names
- padma, कमलम्, पद्म, कमळ, পদ্ম, தாமரை
- Synonyms
- Nelumbo caspica, Nelumbo indica, Nelumbo komarovii, Nelumbo nelumbo, Nelumbo speciosa
- Plant part
- Seed
- Form
- Extract paste
- INCI
- Nelumbo Nucifera Seed Extract
- CAS
- 85085-51-4
- EC
- 285-379-2
- CosIng ID
- 82261
- INCI status
- Verified in CosIng
- Tradition
- Traditional Chinese
- Applications
- Skincare, Supplements
- Country of origin
- India
- SKU
- 58911-PST-NENUC-50G
- Documents
- TDS a SDS ke stažení ve formátu PDF na stránce každého produktu. COA přikládáme ke každé objednávce a na vyžádání je k dispozici.
Product details
Běžný název : Kamal Kesar, Sušený květ kamalu, Lotův šafrán, Pyl lotosu, Nelumbo Nucifera, posvátný lotos
Botanický název: Nelumbo nucifera
Produkt : Extrakt ze semen lotosu 25:1
Použitá část : Semeno
Extrakce : Superkritický CO2 (SCO2)
CAS ČÍSLO : 85085-51-4
Dostupná forma: Pasta/Viskózní
Rozpustnost v oleji/tuku : Ano
Rozpustnost ve vodě : Ne
Alkohol (ethanol) : Částečná
CO₂ extrakce využívá pod tlakem oxid uhličitý při nízkých teplotách k extrakci aktivních sloučenin z Nelumbo Nucifera (semena lotosu) bez použití chemických rozpouštědel. Hlavní výhody jsou žádné zbytky rozpouštědel, lepší zachování teplem citlivých sloučenin, vysoká čistota a věrný rostlinný profil, což ji činí ideální pro prémiové, čisté potravinářské, nutraceutické a kosmetické aplikace.
Aktivní složky (fytochemikálie) : flavonoidy (jako kvercetin, kampferol a isoquercitrin), alkaloidy (jako nuciferin, neferin a roemerin), saponiny, taniny, fenolové kyseliny (např. kyselina galová), vitamín C a polyfenoly.
Produkt je Vegetariánský
Země původu: Indie
Skladování : Skladujte na chladném a suchém místě
Nelumbo nucifera in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Extract powderExtrakt z lotosových semen - Nelumbo nuciferafrom €29,75/kg
Extract powderExtrakt z lotosového květu - Nelumbo nuciferafrom €20,83/kg
Oil-soluble extractExtrakt z lotosu a šafránu rozpustný v oleji – Nelumbo nuciferafrom €42,37/kg
Oil-soluble extractExtrakt z květu lotosu rozpustný v oleji – Nelumbo nuciferafrom €29,74/kg
Aged botanical oilLotos — 60denní zrající botanický olejfrom €307,65/kg
Standardised extractFlavonoidy 10 % — Nelumbo nucifera (lotosový list)from €201,71/kg
Standardised extractNuciferin 2 % — Nelumbo nucifera (lotosový list)from €294,86/kg
Propylene glycol extractExtrakt ze semen lotosu PG - Nelumbo Nuciferafrom €56,66/kg