Doprava v EU zdarma při objednávce nad 699 € Stažení TDS a SDS · COA ke každé objednávceVelikosti balení od 225 g do 25 kg
Spinach Extract - Spinacia oleracea Product vendor
Extract powderWater-dispersibleOrigin: IndiaINCI listed in EU CosIng

Extrakt z listového špenátu - špenát setý

Spinacia oleracea · Amaranthaceae · Botanical profile

VelikostPrice per kg falls as packs get larger
Extrakční poměr
DocumentsTDS and SDS download as PDF · COA on request
  • Technical Data SheetDownload PDF
  • Safety Data SheetDownload PDF
  • Certificate of Analysis — sent with every order

Need the COA before you order? Tell us where to send it.

Specifications

Botanical name
Spinacia oleracea · profile
Family
Amaranthaceae
Common names
Spinach, Palak, Paalak, Spinach [Plant], Spinash
Indian names
pinni, பசளி, పాలకూర
Synonyms
Spinacia spinosa
Plant part
Leaf
Form
Extract powder
Solubility
Water-dispersible
INCI
Spinacia Oleracea Leaf Extract
CAS
90131-25-2
EC
290-336-6
CosIng ID
58527
INCI status
Verified in CosIng
Applications
Skincare, Supplements
Country of origin
India
SKU
88235-EXTD10-SPOLE-225G
Documents
TDS a SDS ke stažení ve formátu PDF na stránce každého produktu. COA přikládáme ke každé objednávce a na vyžádání je k dispozici.

Product details

Známý jako : Špenát

Botanický název : Spinacia oleracea

Produkt : Extrakt z listového špenátu v prášku 10:1

Dostupná forma: Prášek

Použitá část : List

Aktivní složky : flavonoidy (jako kvercetin a kaempferol), karotenoidy (například lutein, zeaxantin a beta-karoten), fenolové kyseliny (jako ferulová kyselina a p-kumarová kyselina), vitamin C (kyselina askorbová), vitamin E (tokoferol) a saponiny

Produkt je Vegetariánské

Země původu: Indie

Storage : Uchovávejte na chladném a suchém místě