Free EU shipping on orders over €699 COA, MSDS & TDS available on requestPack sizes from 225 g to 25 kg
Extrakt z kávové senny v glycerinu - Cassia occidentalis
Glycerin extractWater-solubleOrigin: India

Extrakt z kávové senny v glycerinu - Cassia occidentalis

Senna occidentalis · Fabaceae · Botanical profile

Velikost
DocumentsCOA, MSDS and TDS are available on request, subject to availability.

Specifications

Botanical name
Senna occidentalis · profile
Family
Fabaceae
Common names
Fetid Cassia, Negro Coffee, Kasamarda, Kaasaari (Ayurveda), Kasaundi, Bari Kasaundi (Hindi)
Indian names
कासौंदी, कासुन्दी, कासुंदी, কলকাসুন্দা, காசூந்தி, కాసున్దీ
Synonyms
Cassia occidentalis, Senna andhrica, Senna orientalis
Form
Glycerin extract
Solubility
Water-soluble
Carrier options
Glycerin, Water
INCI
Glycerin, Aqua, Senna Occidentalis Extract
CAS
56-81-5, 7732-18-5
EC
200-289-5, 231-791-2
CosIng ID
34040, 92472
INCI status
INCI by naming convention (not in CosIng)
Applications
Skincare, Supplements
Country of origin
India
SKU
78556-GLY-CAOCC-225G
Documents
COA, MSDS and TDS are available on request, subject to availability.

Product details

Běžný název : Kávová sena, zapáchající kassie, Negro Coffee, Kasamarda, Kaasaari (Ajurvéda), Kasaundi, Bari Kasaundi (hindština)

Botanický název:Cassia occidentalis

Produkt : Cassia occidentalis Glycerinový extrakt

Použitá část :Celá rostlina (list, květ, stonky, semena)

Rozpouštědlo : Rostlinný glycerin (USP/farmaceutická kvalita)

Ředidlo : Čištěná voda (Glycerin:Voda 75:25)

Poměr byliny k rozpouštědlu : 1:5 (hmotnost/objem)

Forma : Glyceritový botanický extrakt (kapalný)

INCI : Glycerin, Aqua, Cassia occidentalis Extract

CAS : Glycerin (56-81-5), Voda (7732-18-5), Botanický extrakt (komplexní směs)

Aktivní látky (fytochemikálie) : chrysofanol, emodin, aloe-emodin, rhein, fyscion, kaempferol, kvercetin, katechin, taniny, flavonoidy a antrachinony.

Produkt jevegetariánský

Země původu: Indie

Skladování :Skladujte na chladném a suchém místě