Doprava v EU zdarma při objednávce nad 699 € Stažení TDS a SDS · COA ke každé objednávceVelikosti balení od 225 g do 25 kg
[ID] Vetiver Essential Oil - Vetiveria zizanioides
Essential oilOil-solubleOrigin: Indonesia

[ID] Esenciální olej z vetiveru - Vetiveria zizanioides

Vetiveria zizanioides · Poaceae · Botanical profile

VelikostPrice per kg falls as packs get larger
DocumentsTDS and SDS download as PDF · COA on request
  • Technical Data SheetDownload PDF
  • Safety Data SheetDownload PDF
  • Certificate of Analysis — sent with every order

Need the COA before you order? Tell us where to send it.

Specifications

Botanical name
Vetiveria zizanioides · profile
Family
Poaceae
Common names
Vetiver, Khus
Plant part
Root
Form
Essential oil
Solubility
Oil-soluble
INCI
Vetiveria Zizanioides Root Oil
CAS
—
INCI status
INCI by naming convention (not in CosIng)
Applications
Hair care, Perfumery, Skincare
Country of origin
Indonesia
SKU
86703-OIL-VEZIZ-100G
Documents
TDS a SDS ke stažení ve formátu PDF na stránce každého produktu. COA přikládáme ke každé objednávce a na vyžádání je k dispozici.

Product details

Vetiverový esenciální olej (Vetiveria zizanioides) je dodáván jako esenciální olej s dokumentací (COA, MSDS, TDS). Esenciální olej původu Indonésie dodávaný pro použití v parfumerii, kosmetice, osobní péči, aromaterapii a vybraných potravinářských/aromatických aplikacích tam, kde je to povoleno.

Klíčové informace

Produkt Vetiverový esenciální olej
Botanický název Vetiveria zizanioides
Část rostliny Kořen
Typ Esenciální olej
Původ Indonésie
Specifikace / standardizace Bohatý na seskviterpeny
Extrakce / proces Parní destilace
Štítky Vetiveria zizanioides, Kořenový extrakt, Esenciální olej, Původ Indonésie

Typické aplikace

  • Míchání vůní a parfémů
  • Kosmetické a osobní péče formulace (mýdla, krémy, balzámy, péče o vlasy)
  • Aromaterapie a produkty pro domácí péči
  • Použití v potravinářství, pokud je v souladu s předpisy (kupující musí ověřit místní předpisy)

Dokumentace

K dispozici na vyžádání: COA, MSDS, TDS.

Skladování

Skladujte dobře uzavřené, na chladném, suchém místě mimo dosah tepla a přímého slunečního záření. Minimalizujte volný prostor a vystavení vzduchu.

Poznámky & shoda

Tento produkt je přírodní materiál; variace mezi šaržemi je normální. Používejte v souladu s platnými pokyny IFRA (kde relevantní) a místními předpisy. Nejsou zde žádná terapeutická tvrzení.