[ID] Eukalyptový esenciální olej - Eukalyptus kulatoplodý
Eucalyptus globulus · Myrtaceae · Botanical profile
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Eucalyptus globulus · profile
- Family
- Myrtaceae
- Common names
- Bluegumtree, Southern Blue-Gum, Tasmanian Blue Gum, Tasmanian Bluegum, Victorian Blue Gum, Blue Gum
- Indian names
- యూకలిప్టస్ గ్లోబ్యులస్, യൂക്കാലിപ്റ്റസ് ഗ്ലോബുലസ്
- Synonyms
- Eucalyptus gigantea
- Plant part
- Leaf
- Form
- Essential oil
- Solubility
- Oil-soluble
- INCI
- Eucalyptus Globulus (Eucalyptus) Oil
- CAS
- 8000-48-4, 84625-32-1
- EC
- 283-406-2
- CosIng ID
- 76052
- INCI status
- Verified in CosIng
- Applications
- Hair care, Perfumery, Skincare
- Country of origin
- Indonesia
- SKU
- 63899-OIL-EUGLO-100G
- Documents
- TDS a SDS ke stažení ve formátu PDF na stránce každého produktu. COA přikládáme ke každé objednávce a na vyžádání je k dispozici.
Product details
Esenciální olej z eukalyptu (Eucalyptus globulus) je dodáván jako esenciální olej s dokumentací (COA, MSDS, TDS). Esenciální olej původu Indonésie dodávaný pro použití v parfumerii, kosmetice, osobní péči, aromaterapii a vybraných potravinářských/aromatických aplikacích tam, kde je to povoleno.
Klíčové informace
| Produkt | Esenciální olej z eukalyptu |
|---|---|
| Botanický název | Eucalyptus globulus |
| Část rostliny | List |
| Typ | Esenciální olej |
| Původ | Indonésie |
| Specifikace / standardizace | Bohatý na 1,8-cineol |
| Extrakce / proces | Parní destilace |
| Štítky | Eucalyptus globulus,Extrakt z listů,Esenciální olej,Původ Indonésie |
Typické aplikace
- Míchání vůní a parfémů
- Kosmetické a osobní péče formulace (mýdla, krémy, balzámy, péče o vlasy)
- Aromaterapie a produkty pro domácí péči
- Použití v potravinářství, pokud je v souladu s předpisy (kupující musí ověřit místní předpisy)
Dokumentace
K dispozici na vyžádání: COA, MSDS, TDS.
Skladování
Skladujte dobře uzavřené, na chladném, suchém místě mimo dosah tepla a přímého slunečního záření. Minimalizujte volný prostor a vystavení vzduchu.
Poznámky & shoda
Tento produkt je přírodní materiál; variace mezi šaržemi je normální. Používejte v souladu s platnými pokyny IFRA (kde relevantní) a místními předpisy. Nejsou zde žádná terapeutická tvrzení.
Eucalyptus globulus in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Essential oil12 esenciálních olejů
Standardised extractEukalyptol (Cineol) 80 % — Eucalyptus globulus (eukalyptus)from €139,61/kg
Extract pasteExtrakt z eukalyptu CO2 - Eukalyptus kulatoplodýfrom €118,81/kg
Extract powderVýtažek z blahovičníku - Eucalyptus globulusfrom €29,75/kg
Glycerin extractExtrakt z eukalyptu v glycerinu - Eucalyptus globulusfrom €59,47/kg
HydrosolHydrolát z eukalyptu - Eukalyptus kulatoplodýfrom €19,25/kg
Infused oilOlej s výtažkem z blahovičníku - Eucalyptus globulusfrom €68,93/kg
Essential oilEukalyptový olej - Eukalyptus kulatoplodýfrom €43,86/kg