Free EU shipping on orders over €699 TDS & SDS downloads · COA with every orderPack sizes from 225 g to 25 kg
Černý pepř CO2 olej - Piper nigrum
Essential oilOil-solubleOrigin: India

Černý pepř CO2 olej - Piper nigrum

Jasminum grandiflorum · Oleaceae · Botanical profile

Velikost
DocumentsTDS and SDS download as PDF · COA on request
  • Technical Data SheetDownload PDF
  • Safety Data SheetDownload PDF
  • Certificate of Analysis — sent with every order

Need the COA before you order? Tell us where to send it.

Specifications

Botanical name
Jasminum grandiflorum · profile
Family
Oleaceae
Common names
Jasmine, Spanish Jasmine, Mogra, Jasmine Grandiflorum, Chameli, Catalan Jasmine
Indian names
chambel, চামেলী, မုလေးပန်း norsk
Form
Essential oil
Solubility
Oil-soluble
INCI
Jasminum Grandiflorum Oil
CAS
84776-64-7
INCI status
INCI by naming convention (not in CosIng)
Applications
Skincare, Supplements
Country of origin
India
SKU
96524-OIL-JAGRA-50G
Documents
TDS and SDS download as PDF on every product page. COA sent with every order and available on request.

Product details

Botanický název : Jasminum grandiflorum

Produkt : Jasmínový CO2 olej 1.8:1

Použitá část : Květinový koncentrát

Forma produktu : Esenciální olej

Extrahování : Superkritický CO2 (SCO2)

CAS ČÍSLO :  84776-64-7

Dostupná forma: Olej

Rozpustnost v tucích/olejích : Ano 

Rozpustnost ve vodě : Ne

Alkohol (ethanol) : Ne

Aktivní složky : benzylacetát, indol, linalool, benzylalkohol, eugenol, geraniol, farnesol a methylantranilát.

Známý jako : Jasmín, Jasminum Spp, Mogra, Jasminum grandiflorum

CO₂ extrakce využívá stlačený oxid uhličitý při nízkých teplotách k extrakci aktivních sloučenin z Jasminum grandiflorum (Jasmine Grandi) bez použití chemických rozpouštědel. Hlavní výhody jsou žádné zbytky rozpouštědel, lepší zachování teplem citlivých sloučenin, vysoká čistota a věrný rostlinný profil, což ji činí ideální pro prémiové, čisté potravinářské, nutraceutické a kosmetické aplikace.

Produkt je vegetariánský

Země původu: Indie