Jatamansi glycerinový extrakt - Nardostachys Jatamansi
Nardostachys jatamansi · Caprifoliaceae · Botanical profile
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Nardostachys jatamansi · profile
- Family
- Caprifoliaceae
- Common names
- Jatamansi, Baalchadd, Nard Indian, Tapaswani, Spikenard, Musk-Root
- Indian names
- Balchhar, Jata Jatila, Mamsi, Bhyatajata, Tapaswini, Vilomasa
- Synonyms
- Nardostachys chinensis, Nardostachys gracilis, Nardostachys grandiflora
- Plant part
- Root
- Form
- Glycerin extract
- Solubility
- Water-soluble
- Carrier options
- Glycerin, Water
- INCI
- Glycerin, Aqua, Nardostachys Jatamansi Extract
- CAS
- 56-81-5, 7732-18-5
- EC
- 200-289-5, 231-791-2
- CosIng ID
- 34040, 92472, 96495
- INCI status
- Verified in CosIng
- Applications
- Skincare, Supplements
- Country of origin
- India
- SKU
- 45549-GLY-NAJAT-225G
- Documents
- TDS a SDS ke stažení ve formátu PDF na stránce každého produktu. COA přikládáme ke každé objednávce a na vyžádání je k dispozici.
Product details
Známý jako: Jatamansi, Baalchadd, Nardostachys Jatamansi, Nard indický, Tapaswani, spikenard
Botanický název : Nardostachys jatamansi
Produkt : Jatamansi Extrakt z kořene v glycerinu
Použitá část : Kořen
Rozpouštědlo : Rostlinný glycerin (USP/farmaceutická kvalita)
Ředidlo : Čistá voda (Glycerin:Voda 75:25)
Poměr byliny a rozpouštědla : 1:4 (hmotnost/objem)
Forma : Glycerit rostlinného extraktu (tekutý)
INCI : Glycerin, Aqua, Extrakt z kořene Nardostachys jatamansi
CAS : Glycerin (56-81-5), Voda (7732-18-5), Rostlinný extrakt (komplexní směs)
Aktivní látky : seskviterpeny (jako jatamanson nebo nardostachon), valeranon, jatamanshinová kyselina, nardin, alkaloidy, flavonoidy, taniny a glykosidy.
Produkt jeVegetariánské
Země původu:Indie
Storage :Skladujte na chladném a suchém místě
Nardostachys jatamansi in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Herbal powderJatamansi prášek - Spikenard - Nardostachys Jatamansifrom €34,72/kg
Extract powderExtrakt z jatamansi - Nardostachys jatamansifrom €56,66/kg
Oil-soluble extractOlejový extrakt z jatamansi – Nardostachys jatamansifrom €80,80/kg
Aged botanical oilDžatámansí — 90 dní zrající botanický olejfrom €316,38/kg
Propylene glycol extractExtrakt Jatamansi PG - Nardostachys jatamansifrom €94,43/kg
Water-soluble extractVodou rozpustný extrakt z jatamansi - Nardostachys jatamansifrom €34,53/kg
Hair17 bylin pro vlasy
Essential oilJatamansi olej - Spikenard - Nardostachys jatamansifrom €85,03/kg