Jojobový olej - Simmondsia chinensis
Simmondsia chinensis · Simmondsiaceae · Botanical profile
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Simmondsia chinensis · profile
- Family
- Simmondsiaceae
- Common names
- Jojoba, Goat Nut, Deer Nut, Pignut, Wild Hazel, Quinine Nut
- Synonyms
- Simmondsia californica, Simmondsia chrysophylla, Simmondsia pabulosa
- Form
- Carrier oil
- Solubility
- Oil-soluble
- INCI
- Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil
- CAS
- 90045-98-0
- EC
- 289-964-3
- CosIng ID
- 58617
- INCI status
- Verified in CosIng
- Applications
- Skincare
- Country of origin
- Turkey
- SKU
- 48696-OIL-SICHI-100G
- Documents
- TDS and SDS download as PDF on every product page. COA sent with every order and available on request.
Product details
Známý jako : Jojoba, Simmondsia chinensis, kozačí ořech, jelení ořech, vepřový ořech, divoký líska, chinový ořech, kávový bobule a šedý keř boxu
Botanický název : Simmondsia chinensis
Forma produktu : olej
Kategorie produktu : Nosný olej
Je rafinovaný? Ne
Je to potravinářská kvalita? Ano
Používá se také v kosmetice? Ano
Metoda extrakce : za studena lisované
Ingredience : Jojobová semena
Specialita: Bez umělých barviv, čerstvé a čisté. Bez škodlivých chemikálií, pesticidů a bez přísad.
100% čistý a originální produkt
Baleno v nejhygieničtějším prostředí
Produkt je Vegetariánské
Země původu: Turecko
Skladování : Ukládejte na chladném a suchém místě, mimo dosah vlhkosti a přímého slunečního světla.
Koupit Jojobový olej, Simmondsia chinensis v velkoobchod nebo velkoobchod ceny.
Simmondsia chinensis in other forms
Same botanical, different format for your formula.

