Lotosový květinový glycerinový extrakt - Nelumbo Nucifera
Nelumbo nucifera · Nelumbonaceae · Botanical profile
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Nelumbo nucifera · profile
- Family
- Nelumbonaceae
- Common names
- Lotus Saffron, Kamal Kesar, Dried Kamal Flower, Pollen Of Lotus, Sacred Lotus, Lotus
- Indian names
- padma, कमलम्, पद्म, कमळ, পদ্ম, தாமரை
- Synonyms
- Nelumbo caspica, Nelumbo indica, Nelumbo komarovii, Nelumbo nelumbo, Nelumbo speciosa
- Plant part
- Flower
- Form
- Glycerin extract
- Solubility
- Water-soluble
- Carrier options
- Glycerin, Water
- INCI
- Glycerin, Aqua, Nelumbo Nucifera Flower Extract
- CAS
- 56-81-5, 7732-18-5, 85085-51-4
- EC
- 200-289-5, 231-791-2, 285-379-2
- CosIng ID
- 34040, 92472, 57328
- INCI status
- Verified in CosIng
- Tradition
- Traditional Chinese
- Applications
- Skincare, Supplements
- Country of origin
- India
- SKU
- 14407-GLY-NENUC-225G
- Documents
- TDS a SDS ke stažení ve formátu PDF na stránce každého produktu. COA přikládáme ke každé objednávce a na vyžádání je k dispozici.
Product details
Známý jako: Kamal Phool, Sušený květ lotosu, Nelumbo Nucifera
Botanický název : Nelumbo nucifera
Produkt : Glycerinový extrakt z květu lotosu
Použitá část :Květ
Rozpouštědlo : Rostlinný glycerin (USP/farmaceutická kvalita)
Ředidlo : Čistá voda (Glycerin:Voda 75:25)
Poměr byliny a rozpouštědla : 1:5 (hmotnost/objem)
Forma : Glycerit rostlinného extraktu (tekutý)
INCI : Glycerin, Aqua, Extrakt z Nelumbo nucifera
CAS : Glycerin (56-81-5), Voda (7732-18-5), Rostlinný extrakt (komplexní směs)
Aktivní složky : flavonoidy (jako kvercetin, kaempferol a isorhamnetin), alkaloidy (jako nuciferin, roemerin a neferin), saponiny, taniny, fenolové kyseliny (například kyselina galová), vitamín C a polysacharidy
Produkt jeVegetariánské
Země původu:Indie
Storage :Skladujte na chladném a suchém místě
Nelumbo nucifera in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Extract powderExtrakt z lotosových semen - Nelumbo nuciferafrom €29,75/kg
Extract powderExtrakt z lotosového květu - Nelumbo nuciferafrom €20,83/kg
Oil-soluble extractExtrakt z lotosu a šafránu rozpustný v oleji – Nelumbo nuciferafrom €42,37/kg
Oil-soluble extractExtrakt z květu lotosu rozpustný v oleji – Nelumbo nuciferafrom €29,74/kg
Aged botanical oilLotos — 60denní zrající botanický olejfrom €307,65/kg
Standardised extractFlavonoidy 10 % — Nelumbo nucifera (lotosový list)from €201,71/kg
Standardised extractNuciferin 2 % — Nelumbo nucifera (lotosový list)from €294,86/kg
Propylene glycol extractExtrakt ze semen lotosu PG - Nelumbo Nuciferafrom €56,66/kg