Ingredient Specification
- Product form
- Carrier oils
- Declared botanical name
- Mangifera indica
- Plant part
- Seed
- Declared origin
- India
- Extraction method
- Cold Pressing
- Storage
- Store in cool and dry place, away from moisture and direct sunlight.
Olej z manga - Mangifera indica
Doprava při dokončení objednávky
Popis
Mangoový olej ze semen se získává lisováním za studena ze semen plodu rostliny botanicky známé jako Mangifera indica
Známý jako: Mango, Mangifera indica, Aam
Botanický název: Mangifera indica
Produkt: Mangoový olej ze semen
Kategorie produktu: Základový olej
Forma produktu: Olej
Způsob získání: Lisování za studena
Použitá část: Semena
Vůně: Mango/Sladká
Barva: Světlá zlatavá
Využití: Aromaterapie/Léčebné/Kosmetické
Dobře se mísí s: Petitgrain, Vetiver, Pomeranč, Bazalka, Zázvor, Kopr nebo Grep
Zvláštnost: Čerstvý, čistý a přírodní. Bez umělých barviv. Bez škodlivých chemikálií, pesticidů a bez přísad.
100% čistý a pravý produkt
Balený v nejhygieničtějším prostředí
Produkt je vhodný pro vegetariány
Země původu: Indie
Skladování: Uchovávejte na chladném a suchém místě, mimo vlhkost a přímé sluneční světlo.