Free EU shipping on orders over €699 COA, MSDS & TDS available on requestPack sizes from 225 g to 25 kg
Musk Melon Oil - Cucumis melo Product vendor
Carrier oilOil-solubleOrigin: IndiaINCI listed in EU CosIng

Olej z muškátové dýně - Cucumis melo

Cucumis melo · Cucurbitaceae · Botanical profile

Velikost
DocumentsTDS and SDS download as PDF · COA on request

Specifications

Botanical name
Cucumis melo · profile
Family
Cucurbitaceae
Common names
Muskmelon, Rock Melon, Sweet Melon, Honeydew, Kharbuja, Muskmelon Liquid
Synonyms
Cucumis chaete, Cucumis chate, Cucumis chito, Cucumis gurmia
Plant part
Seed
Form
Carrier oil
Solubility
Oil-soluble
INCI
Cucumis Melo Seed Oil
CAS
—
CosIng ID
94105
INCI status
Verified in CosIng
Applications
Perfumery, Skincare
Country of origin
India
SKU
52499-OIL-CUMEL-100G
Documents
COA, MSDS and TDS are available on request, subject to availability.

Product details

Olej ze semen muškátové dýně je získáván lisováním za studena semen rostliny botanicky známé jako Cucumis melo

Známý jako : Muškátová dýně, Cucumis melo, muškátová dýně, meloun, sladký meloun a cantaloupe

Botanický název: Cucumis melo

Produkt : Olej ze semen muškátové dýně

Forma produktu : Olej

Kategorie produktu : Nosný olej

Metoda extrakce : Za studena lisovaný

Použitá část : Semena

Vůně : Oříšková vůně

Barva : Světle žlutá až žlutá

Použití : Aromaterapie/terapeutické/kosmetické použití

Olej z muškátové dýně se dobře mísí s mnoha esenciálními a nosnými oleji

Specialita:  Čerstvé, čisté a přírodní. Bez umělých barviv. Bez škodlivých chemikálií, pesticidů a bez přísad.  

100% čistý a originální produkt

Baleno v nejhygieničtějším prostředí

Produkt je Vegetariánské

Země původu: Indie

Skladování : Skladujte na chladném a suchém místě, mimo vlhkost a přímé sluneční světlo.