Carrier oilOil-solubleOrigin: IndiaINCI listed in EU CosIng
Olej z hroznových jader - Vitis vinifera
Vitis vinifera · Vitaceae · Botanical profile
DocumentsTDS and SDS download as PDF · COA on request
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Vitis vinifera · profile
- Family
- Vitaceae
- Common names
- Black Grapes, Grape, Grape Seed, Draksha, Aangur, Grapeseed
- Indian names
- திராட்சை, ద్రాక్ష
- Synonyms
- Vitis apiana, Vitis apiifolia, Vitis apyrena, Vitis cebennensis, Vitis corinthiaca, Vitis cylindrica
- Form
- Carrier oil
- Solubility
- Oil-soluble
- INCI
- Vitis Vinifera Seed Oil
- CAS
- 85594-37-2, 84929-27-1, 8024-22-4
- EC
- 287-896-9, 284-511-6
- CosIng ID
- 80653
- INCI status
- Verified in CosIng
- Tradition
- Western herbal
- Applications
- Skincare
- Country of origin
- India
- SKU
- 84870-OIL-VIVIN-100G
- Documents
- TDS a SDS ke stažení ve formátu PDF na stránce každého produktu. COA přikládáme ke každé objednávce a na vyžádání je k dispozici.
Product details
Známý jako : Hroznové semeno, Angur beej, Vitis vinifera
Botanický název : Vitis vinifera
Produkt : Hroznový semenový olej
Forma produktu : olej
Kategorie produktu : Nosný olej
Je rafinovaný? Ne
Metoda extrakce : za studena lisované
Složení : Hroznová semena
Specialita: Bez umělých barviv, čerstvé a čisté. Bez škodlivých chemikálií, pesticidů a bez přísad.
100% čistý a originální produkt
Baleno v nejhygieničtějším prostředí
Produkt je Vegetariánské
Země původu: Indie
Skladování : Uchovávejte na chladném a suchém místě, mimo vlhkost a přímé sluneční světlo.
Vitis vinifera in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Carrier oil5 nosných olejů
Extract powderExtrakt z černých hroznů - Vitis viniferafrom €35,73/kg
Glycerin extractExtrakt z glycerinu plodu černého hroznu - Vitis viniferafrom €79,29/kg
Oil-soluble extractV oleji rozpustný extrakt z plodů černých hroznů – Vitis viniferafrom €50,92/kg
Propylene glycol extractExtrakt z plodů černého hroznu - Vitis viniferafrom €75,57/kg
Water-soluble extractČerný hroznový ovocný vodou rozpustný extrakt - Vitis viniferafrom €30,21/kg
Fruit powderPrášek z černých hroznů - Vitis viniferafrom €17,70/kg
Extract powderExtrakt z hroznových jader - Vitis viniferafrom €20,83/kg