Olej z černého bezu - Rubus fruticosus
Rubus fruticosus · Rosaceae · Botanical profile
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Rubus fruticosus · profile
- Family
- Rosaceae
- Common names
- Blackberry, Blackberry Powder, Bramble, Blackberry, Bramble, Bramble Blackberry, Shrubby Blackberry
- Synonyms
- Rubus affinis, Rubus dumosus, Rubus interfoliatus, Rubus teutobergensis
- Plant part
- Seed
- Form
- Carrier oil
- Solubility
- Oil-soluble
- INCI
- Rubus Fruticosus Seed Oil
- CAS
- —
- INCI status
- INCI by naming convention (not in CosIng)
- Applications
- Perfumery, Skincare
- Country of origin
- India
- SKU
- 78183-OIL-RUFRU-100G
- Documents
- TDS a SDS ke stažení ve formátu PDF na stránce každého produktu. COA přikládáme ke každé objednávce a na vyžádání je k dispozici.
Product details
Olej ze semen ostružiny se získává lisováním za studena ze semen plodu rostliny botanicky známé jako Rubus fruticosus
Známý jako : Ostružina, Rubus fruticosus
Botanický název: Rubus fruticosus
Produkt : Olej ze semen ostružiny
Kategorie produktu : Nosný olej
Forma produktu : Olej
Metoda extrakce : Za studena lisovaný
Použitá část : Semena
Vůně : Nevýrazný
Barva : Žlutá
Použití : Aromaterapie/terapeutické/kosmetické použití
Dobře se mísí s: , Vetiver, pomeranč, bazalka, zázvor nebo grep
Specialita: Čerstvé, čisté a přírodní. Bez umělých barviv. Bez škodlivých chemikálií, pesticidů a bez přísad.
100% čistý a originální produkt
Baleno v nejhygieničtějším prostředí
Produkt je Vegetariánské
Země původu: Indie
Skladování : Skladujte na chladném a suchém místě, mimo vlhkost a přímé sluneční světlo.
Rubus fruticosus in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Extract powderExtrakt z plodů ostružiny - Rubus fruticosusfrom €35,73/kg
Glycerin extractExtrakt z glycerinu plodu ostružiny - Rubus fruticosusfrom €70,51/kg
Oil-soluble extractOlejový extrakt z plodů ostružiníku – Rubus fruticosusfrom €50,92/kg
Propylene glycol extractExtrakt z plodů ostružiny - Rubus fruticosusfrom €67,15/kg
Water-soluble extractVodný rozpustný extrakt z plodů ostružiny - Rubus fruticosusfrom €32,10/kg
Fruit powderPrášek z ostružiny - Rubus fruticosusfrom €23,59/kg
Aged botanical oilOstružina — 60denní vyzrálý botanický olejfrom €243,23/kg