Carrier oilOil-solubleOrigin: IndiaINCI listed in EU CosIng
Olivový olej - Olea europaea
Olea europaea · Oleaceae · Botanical profile
DocumentsTDS and SDS download as PDF · COA on request
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Olea europaea · profile
- Family
- Oleaceae
- Common names
- Olive, Olive Leaf, African Olive, European Olive, Wild Olive, Oliveleaf
- Indian names
- ज़ैतून, சைதூண், ഒലിവ്, زیتون
- Synonyms
- Olea pallida, Olea sativa
- Form
- Carrier oil
- Solubility
- Oil-soluble
- INCI
- Olea Europaea (Olive) Fruit Oil
- CAS
- 8001-25-0
- EC
- 232-277-0
- CosIng ID
- 77800
- INCI status
- Verified in CosIng
- Tradition
- Western herbal
- Applications
- Skincare
- Country of origin
- India
- SKU
- 47446-OIL-OLEUR-100G
- Documents
- TDS a SDS ke stažení ve formátu PDF na stránce každého produktu. COA přikládáme ke každé objednávce a na vyžádání je k dispozici.
Product details
Známý jako : Oliva
Botanický název : Olea europaea
Forma produktu : olej
Kategorie produktu : Nosný olej
Je rafinovaný? Ne
Je to potravinářská kvalita? Ano
Metoda extrakce : za studena lisované
Ingredience : Plod a semeno olivy
Specialita: Bez umělých barviv, čerstvé a čisté. Bez škodlivých chemikálií, pesticidů a bez přísad.
100% čistý a originální produkt
Baleno v nejhygieničtějším prostředí
Produkt je Vegetariánské
Země původu: Indie
Skladování : Uchovávejte na chladném a suchém místě, mimo vlhkost a přímé sluneční světlo.
Olea europaea in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Standardised extractHydroxytyrosol 10 % — Olea europaea (olivovník)from €874,46/kg
Standardised extractHydroxytyrosol 20 % — Olea europaea (olivovník)from €1.619,66/kg
Standardised extractOleuropein 20 % — Olea europaea (olivovník)from €201,71/kg
Standardised extractOleuropein 40 % — Olea europaea (olivovník)from €377,66/kg
Extract powderExtrakt z olivových listů - Olea europaeafrom €27,22/kg
Glycerin extractExtrakt z glycerinu z olivových listů - Olea europaeafrom €66,09/kg
Oil-soluble extractV oleji rozpustný extrakt z olivových listů – Olea europaeafrom €38,90/kg
Propylene glycol extractVýtažek z olivových listů - Olea europaeafrom €62,96/kg