Herbal powderOrigin: IndiaINCI listed in EU CosIng
Mletý muškátový oříšek - Jaiphal - Myristica fragrans
Myristica fragrans · Myristicaceae · Botanical profile
DocumentsTDS and SDS download as PDF · COA on request
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Myristica fragrans · profile
- Family
- Myristicaceae
- Common names
- Nutmeg, Mace, Javitri, Aril, Javintri, Jadipattri
- Indian names
- Jaiphal
- Synonyms
- Myristica amboinensis, Myristica americana, Myristica aromatica, Myristica laurella, Myristica moschata, Myristica officinalis
- Plant part
- Seed
- Form
- Herbal powder
- INCI
- Myristica Fragrans Powder
- CAS
- 84082-68-8
- EC
- 282-013-3
- CosIng ID
- 57083
- INCI status
- Verified in CosIng
- Applications
- Culinary, Supplements
- Country of origin
- India
- SKU
- 57747-PDR-MYFRA-225G
- Documents
- TDS a SDS ke stažení ve formátu PDF na stránce každého produktu. COA přikládáme ke každé objednávce a na vyžádání je k dispozici.
Product details
Známý jako : Jaiphal (Asli), Muškátový oříšek, Jayfal, Jayphal, Jaifal, Myristica Fragrans
Botanický název : Myristica fragrans
Produkt : 100% prášek z muškátového oříšku
Forma produktu : Prášek
Použitá část : Semeno
Ingredience : Muškátový oříšek/Jaiphal
Proces : Čištěno > Dehydrováno > Mleté > Filtrováno > Balené
Specialita: Bez umělých barviv, čerstvý a čistý. Bez škodlivých chemikálií, pesticidů a bez přísad
100% čistý a originální produkt
Baleno v nejhygieničtějším prostředí
Produkt je Vegetariánské
Země původu: Indie
Skladování : Uchovávejte na chladném a suchém místě
Myristica fragrans in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Essential oilMuškátový olej - Myristica fragransfrom €43,17/kg
Oil-soluble extractV oleji rozpustný extrakt z muškátového oříšku – Myristica fragransfrom €55,18/kg
Oil-soluble extractExtrakt z muškátového květu rozpustný v oleji – Myristica fragransfrom €42,37/kg
Aged botanical oilMuškátový oříšek — 90 dní zrající botanický olejfrom €256,80/kg
Aged botanical oilMuškátový květ — 90 dní stařený botanický olejfrom €256,80/kg
Essential oilČerný pepř CO2 olej - Piper nigrumfrom €837,59/kg
Essential oilČerný pepř CO2 olej - Piper nigrumfrom €888,19/kg
Propylene glycol extractVýtažek z muškátového oříšku - Myristica Fragransfrom €94,43/kg