Růžový olej - Rosa indica
Rosa indica · Rosaceae · Botanical profile
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Rosa indica · profile
- Family
- Rosaceae
- Common names
- Rose, Rose Petal, Gulab, Indian Rose, Red Rose Petal, Gulab Patti
- Indian names
- Gulab Jal, Rose Petal Jam
- Synonyms
- Rosa amoyensis, Rosa bodinieri, Rosa borboniana, Rosa borbonica, Rosa cavaleriei, Rosa chaffanjonii
- Plant part
- Flower
- Form
- Essential oil
- Solubility
- Oil-soluble
- INCI
- Rosa Indica Flower Oil
- CAS
- —
- INCI status
- INCI by naming convention (not in CosIng)
- Applications
- Herbal tea & infusions, Perfumery, Skincare
- Country of origin
- India
- SKU
- 16032-OIL-ROIND-100G
- Documents
- TDS a SDS ke stažení ve formátu PDF na stránce každého produktu. COA přikládáme ke každé objednávce a na vyžádání je k dispozici.
Product details
Růžový esenciální olejse získává parní destilací z okvětních lístků rostliny botanicky známé jako Rosa indica
Známý jako: Růže, Rosa indica, Gulab, Indická růže
Botanický název: Rosa indica
Produkt: Růžový esenciální olej
Forma produktu: Esenciální olej
Metoda získávání: parní destilace
Použitá část: květ
Aktivní složky: citronellol, geraniol, nerol, fenylethylalkohol, eugenol, linalool, farnesol a beta-karyofylen.
Fytovlastnosti: antimikrobiální, antioxidantní, protizánětlivé a zlepšující náladu. Vůně: sladká vůně, charakteristická růžová
Barva: světle žlutá
Použití: aromaterapie/terapeutické/kosmetické
Mísí se s muškátem, čajovníkem
Produkt je vegetariánský
Země původu: Indie
Rosa indica in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Infused oil15 bylinných olejůfrom €186,00/kg
Herbal powder15 bylinný prášek
Face Pack9 bylin pro obličej
Extract powderExtrakt z růžových květů - Rosa indicafrom €29,75/kg
Glycerin extractGlycerinový extrakt z růžového květu - Rosa indicafrom €59,47/kg
Oil-soluble extractOlejový extrakt z květů růže – Rosa indicafrom €42,37/kg
Propylene glycol extractRůže květ PG extrakt - Rosa indicafrom €56,66/kg
Water-soluble extractRůžová květová voda rozpustný extrakt - Rosa indicafrom €37,02/kg