Doprava v EU zdarma při objednávce nad 699 € Stažení TDS a SDS · COA ke každé objednávceVelikosti balení od 225 g do 25 kg
Sage Oil - Salvia officinalis Product vendor
Essential oilOil-solubleOrigin: IndiaINCI listed in EU CosIng

Šalvěj lékařská - Salvia officinalis

Salvia officinalis · Lamiaceae · Botanical profile

VelikostPrice per kg falls as packs get larger
DocumentsTDS and SDS download as PDF · COA on request
  • Technical Data SheetDownload PDF
  • Safety Data SheetDownload PDF
  • Certificate of Analysis — sent with every order

Need the COA before you order? Tell us where to send it.

Specifications

Botanical name
Salvia officinalis · profile
Family
Lamiaceae
Common names
Sage, Common Sage, Culinary Sage, Golden Sage, Kitchen Sage, Garden Sage
Indian names
مریم گلی
Plant part
Leaf, Flower
Form
Essential oil
Solubility
Oil-soluble
INCI
Salvia Officinalis Leaf Oil
CAS
8022-56-8, 84776-73-8
CosIng ID
98533
INCI status
Verified in CosIng
Applications
Perfumery, Skincare
Country of origin
India
SKU
18235-OIL-SAOFF-100G
Documents
TDS a SDS ke stažení ve formátu PDF na stránce každého produktu. COA přikládáme ke každé objednávce a na vyžádání je k dispozici.

Product details

Esenciální olej ze šalvěje je získáván parní destilací listů a květů rostliny botanicky známé jako Salvia officinalis

Známý jako :Šalvěj, Salvia officinalis

Botanický název : Salvia officinalis

Produkt : Esenciální olej ze šalvěje

Forma produktu : Esenciální olej

Metoda extrakce : Parní destilace

Použitá část : List a květ

Aktivní složky : thujon (alfa a beta formy), kafr, 1,8-cineol (eukalyptol), alfa-pinen, beta-pinen, borneol, linalool a karyofylen

Fytochemické vlastnosti : antimikrobiální, protizánětlivé, antioxidantní a kognitivně posilující vlastnosti. 

Vůně : Suchý, pižmový, hořkosladký květinový 

Použití : Aromaterapie/Terapeutické/Kosmetické

Dobře se kombinuje s: bergamotem, levandulí, citronem a rozmarýnem.

Produkt je Vegetariánské

Země původu: Indie