Černý pepř CO2 olej - Piper nigrum
Serenoa repens · Arecaceae · Botanical profile
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Serenoa repens · profile
- Family
- Arecaceae
- Common names
- Saw Palmetto, Saw-Palmetto, Scrub-Palmetto
- Synonyms
- Serenoa serrulata
- Plant part
- Fruit
- Form
- Essential oil
- Solubility
- Oil-soluble
- INCI
- Serenoa Serrulata Fruit Oil
- CAS
- 84604-15-9
- EC
- 283-292-4
- CosIng ID
- 58425
- INCI status
- Verified in CosIng
- Tradition
- Western herbal
- Applications
- Skincare, Supplements
- Country of origin
- India
- SKU
- 97217-OIL-SEREP-50G
- Documents
- TDS a SDS ke stažení ve formátu PDF na stránce každého produktu. COA přikládáme ke každé objednávce a na vyžádání je k dispozici.
Product details
Botanický název : Serenoa repens
Produkt : Olej z plodů Serenoa repens CO2 15:1
Použitá část : Plod
Forma produktu : Esenciální olej
Extrahování : Superkritický CO2 (SCO2)
CAS ČÍSLO : 84604-15-9
Dostupná forma: Olej
Rozpustnost v tucích/olejích : Ano
Rozpustnost ve vodě : Ne
Alkohol (ethanol) : Ne
Aktivní složka : Mastné kyseliny 45%-85%
Známý jako : Saw palmetto, Serenoa repens
CO₂ extrakce využívá stlačený oxid uhličitý při nízkých teplotách k extrakci aktivních sloučenin z Serenoa repens (Saw palmetto) bez použití chemických rozpouštědel. Hlavní výhody jsou žádné zbytky rozpouštědel, lepší zachování teplem citlivých sloučenin, vysoká čistota a věrný profil rostliny, což ji činí ideální pro prémiové, čisté potraviny, nutraceutika a kosmetické aplikace.
Produkt je vegetariánský
Země původu: Indie
Serenoa repens in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Standardised extractMastné kyseliny 95 % — Serenoa repens (serenoa plazivá)from €998,66/kg
Extract powderExtrakt z pilovité palmy - Serenoa repensfrom €51,32/kg
Oil-soluble extractOlejově rozpustný extrakt ze serenoy plazivé – Serenoa repensfrom €73,15/kg
Standardised extractMastné kyseliny 85 % — Serenoa repens (serenoa plazivá)from €667,46/kg
Standardised extractMastné kyseliny 45 % — Serenoa repens (serenoa plazivá)from €294,86/kg
Standardised extractMastné kyseliny 25 % — Serenoa repens (serenoa plazivá)from €181,01/kg
Propylene glycol extractSaw palmetto PG extrakt - Serenoa repensfrom €98,66/kg
Glycerin extractGlycerinový extrakt z saw palmetto - Serenoa repensfrom €103,58/kg