Olejek tamarindový (Imli) - Tamarindus indica
Tamarindus indica · Fabaceae · Botanical profile
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Tamarindus indica · profile
- Family
- Fabaceae
- Common names
- Tamarind, Imli, Amli, Tamarind Liquid, Emli, Tamarind Powder
- Indian names
- चिंच, তেঁতুল, చింతచెట్టు
- Synonyms
- Tamarindus erythraeus, Tamarindus occidentalis, Tamarindus officinalis, Tamarindus somalensis, Tamarindus umbrosa
- Plant part
- Seed
- Form
- Essential oil
- Solubility
- Oil-soluble
- INCI
- Tamarindus Indica Seed Oil
- CAS
- —
- INCI status
- INCI by naming convention (not in CosIng)
- Applications
- Perfumery, Skincare
- Country of origin
- India
- SKU
- 62033-OIL-TAIND-100G
- Documents
- TDS a SDS ke stažení ve formátu PDF na stránce každého produktu. COA přikládáme ke každé objednávce a na vyžádání je k dispozici.
Product details
Extrakt z tamarindového oleje, také nazývaný Imli olej,se získává lisováním za studena ze semen botanicky známých jako Tamarindus indica
Známý jako: Tamarind, Tamarindus indica, Imli, emli
Botanický název: Tamarindus indica
Produkt: Tamarindový éterický olej
Forma produktu: Éterický olej
Metoda získávání: Lisování za studena
Použitá část: Semeno
Aktivní složky : kyselina olejová, kyselina linolová, kyselina palmitová, kyselina stearová, tokoferoly (vitamín E), fytosteroly a skvalen.
Fytovlastnosti : antioxidantní, protizánětlivé, zvlhčující a obnovující pokožku
Vůně: Sladká a nakyslá, s nádechem kyselosti.
Barva: Žlutá
Použití: Aromaterapie/Léčebné/Kosmetické
Produkt je vegetariánský
Země původu: Indie
Tamarindus indica in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Spice powderPrášek z tamarindu - Tamarindus indica - Imlifrom €10,29/kg
Oil-soluble extractV oleji rozpustný extrakt z tamarindu – Tamarindus indicafrom €16,99/kg
Botanical exfoliantExfoliační prášek z tamarindových semenfrom €16,95/kg
Standardised extractLupeol 90 % — Tamarindus indica (tamarind)from €1.412,66/kg
Oleoresin[TH] Kurkumový oleoresin - Kurkuma dlouháfrom €111,94/kg
Herbal powderLajwanti semenný prášek - Mimóza stydliváfrom €17,56/kg
Propylene glycol extractTamarind PG extrakt - Tamarindus indicafrom €48,24/kg
Glycerin extractExtrakt tamarindu v glycerinu - Tamarindus indicafrom €50,68/kg