Water-soluble extractWater-solubleOrigin: IndiaINCI listed in EU CosIng
Kali Musli vodou rozpustný extrakt - Curculigo Orchioides
Curculigo orchioides · Hypoxidaceae · Botanical profile
DocumentsTDS and SDS download as PDF · COA on request
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Curculigo orchioides · profile
- Family
- Hypoxidaceae
- Common names
- Musli Kali, Black Musale, Taalmuli, Musali Kand, Kali Musli, Musli Kali Powder
- Indian names
- Black Musli, काळी मुसळी, তলমূলি, তালমূলী, நிலப்பனை, నేలతాడి
- Synonyms
- Curculigo brevifolia, Curculigo densa, Curculigo firma, Curculigo malabarica, Curculigo pauciflora, Curculigo petiolata
- Plant part
- Root
- Form
- Water-soluble extract
- Solubility
- Water-soluble
- Carrier options
- Water, Glycerin
- INCI
- Aqua, Curculigo Orchioides Root Extract, Glycerin, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate
- CAS
- 7732-18-5, 56-81-5, 24634-61-5, 532-32-1
- CosIng ID
- 88358
- INCI status
- Verified in CosIng
- Applications
- Skincare, Supplements
- Country of origin
- India
- SKU
- 88296-EXTL-CUORC-225G
- Documents
- TDS a SDS ke stažení ve formátu PDF na stránce každého produktu. COA přikládáme ke každé objednávce a na vyžádání je k dispozici.
Product details
Známý jako : Musli Kali, Curculigo Orchioides, Černé Musli, Černé musale, taalmuli, musali kand
Botanický název: Curculigo Orchiodes
Produkt : Kali Musli Tekutý extrakt
Dostupná forma: Extrakt Tekutý
Použitá část : Kořen
Aktivní složky : kurkuligosidy (A, B a C), saponiny, flavonoidy, fenolové kyseliny, alkaloidy, glykosidy, steroidy a triterpenoidy.
100% čistý a originální produkt
Baleno v nejhygieničtějším prostředí
Produkt je Vegetariánské
Země původu: Indie
Storage : Uchovávejte na chladném a suchém místě