Water-soluble extractWater-solubleOrigin: IndiaINCI listed in EU CosIng
Saptarangi kořenový vodou rozpustný výtažek - Salacia Reticulata
Salacia reticulata · Celastraceae · Botanical profile
DocumentsTDS and SDS download as PDF · COA on request
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Salacia reticulata · profile
- Family
- Celastraceae
- Common names
- Saptarangi Root, Saptrangi Jadd, Saptaranj, Saptarangi, Sal, Kothala Himbutu
- Plant part
- Root
- Form
- Water-soluble extract
- Solubility
- Water-soluble
- INCI
- Salacia Reticulata Root Extract
- CAS
- —
- CosIng ID
- 91654
- INCI status
- Verified in CosIng
- Applications
- Skincare, Supplements
- Country of origin
- India
- SKU
- 80617-EXTL-SAOBL-225G
- Documents
- TDS a SDS ke stažení ve formátu PDF na stránce každého produktu. COA přikládáme ke každé objednávce a na vyžádání je k dispozici.
Product details
Známý jako : Kořen Saptarangi, Saptrangi Jadd, Saptaranj, Salacia oblonga,Salacia Reticulata
Botanický název: Salacia Reticulata
Produkt : Saptarangi Root Liquid Extract
Dostupná forma: Tekutina
Použitá část : Kořen
Aktivní složky : salacinol, kotalanol, mangiferin, katechiny, flavonoidy, saponiny, taniny, fenolové kyseliny a chinony.
Speciální vlastnost: Originální, čisté a přírodní. Bez umělých barviv. Bez škodlivých chemikálií, pesticidů a bez přísad.
100% čistý a originální produkt
Baleno v nejhygieničtějším prostředí
Produkt je Vegetariánské
Země původu: Indie
Storage : Uchovávejte na chladném a suchém místě
Salacia reticulata in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Oil-soluble extractOlejově rozpustný extrakt z kořene saptarangi – Salacia reticulatafrom €26,76/kg
Propylene glycol extractSaptarangi kořen PG extrakt - Salacia reticulatafrom €48,24/kg
Glycerin extractGlycerinový extrakt z kořene saptarangi - Salacia Reticulatafrom €50,68/kg
Extract powderExtrakt z kořene Saptarangi - Salacia Reticulatafrom €18,76/kg
Herbal powderSaptarangi prášek z kořene - Salacia Reticulatafrom €11,95/kg
Infused oilSaptarangi kořenový olej s výtažkem z Salacia Reticulatafrom €57,20/kg