Doprava v EU zdarma při objednávce nad 699 € Stažení TDS a SDS · COA ke každé objednávceVelikosti balení od 225 g do 25 kg
Slippery Elm Bark Liquid Extract - Ulmus rubra Product vendor
Water-soluble extractWater-solubleOrigin: United StatesINCI listed in EU CosIng

Vodou rozpustný extrakt z kůry kluzáku - Ulmus rubra

Ulmus rubra · Ulmaceae · Botanical profile

VelikostPrice per kg falls as packs get larger
DocumentsTDS and SDS download as PDF · COA on request
  • Technical Data SheetDownload PDF
  • Safety Data SheetDownload PDF
  • Certificate of Analysis — sent with every order

Need the COA before you order? Tell us where to send it.

Specifications

Botanical name
Ulmus rubra · profile
Family
Ulmaceae
Common names
Slippery Elm, Gray Elm, Soft Elm, Red Elm, Slippery Ellum
Indian names
ആവില്
Synonyms
Ulmus crispa, Ulmus dimidiata, Ulmus fulva, Ulmus heyderi, Ulmus pendula, Ulmus pinguis
Plant part
Bark
Form
Water-soluble extract
Solubility
Water-soluble
Carrier options
Water, Glycerin
INCI
Aqua, Ulmus Fulva Bark Extract, Glycerin, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate
CAS
7732-18-5, 56-81-5, 24634-61-5, 532-32-1
CosIng ID
59938
INCI status
Verified in CosIng
Applications
Skincare, Supplements
Country of origin
United States
SKU
30116-EXTL-ULRUB-225G
Documents
TDS a SDS ke stažení ve formátu PDF na stránce každého produktu. COA přikládáme ke každé objednávce a na vyžádání je k dispozici.

Product details

Běžný název : Slippery Elm

Botanický název: Ulmus rubra

Produkt : Slippery Elm Bark Liquid Extract

Dostupná forma: Kapalinový

Použitá část : Kůra

Aktivní látky (fytochemikálie) :  sliz (směs polysacharidů), taniny, flavonoidy, fytosteroly, kumariny a škroby. 

Rozpustnost : 100% rozpustný ve vodě

Produkt je Vegetariánský

Země původu: USA

Skladování : Uchovávejte na chladném a suchém místě