Water-soluble extractWater-solubleOrigin: IndiaINCI listed in EU CosIng
Vodný rozpustný extrakt z malinového ovoce - Rubus idaeus
Rubus idaeus · Rosaceae · Botanical profile
DocumentsTDS and SDS download as PDF · COA on request
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Rubus idaeus · profile
- Family
- Rosaceae
- Common names
- Raspberry, Red Raspberry, Raspberry Powder, American Red Raspberry, Common Red Raspberry, European Raspberry
- Synonyms
- Rubus acanthocladus, Rubus diamantianus
- Plant part
- Fruit
- Form
- Water-soluble extract
- Solubility
- Water-soluble
- Carrier options
- Water, Glycerin
- INCI
- Aqua, Rubus Idaeus Fruit Extract, Glycerin, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate
- CAS
- 7732-18-5, 84929-76-0, 56-81-5, 24634-61-5, 532-32-1
- EC
- 284-554-0
- CosIng ID
- 59444
- INCI status
- Verified in CosIng
- Applications
- Skincare, Supplements
- Country of origin
- India
- SKU
- 14617-EXTL-RUIDA-225G
- Documents
- TDS a SDS ke stažení ve formátu PDF na stránce každého produktu. COA přikládáme ke každé objednávce a na vyžádání je k dispozici.
Product details
Známý jako : Malina, červená malina
Botanický název : Rubus idaeus
Produkt : Tekutý extrakt z malinového ovoce 10:1
Dostupná forma: Kapalinový
Použitá část : Plod
Aktivní složky : anthokyany (jako cyanidin a pelargonidin), elagová kyselina, flavonoidy (například kvercetin a kaempferol), elagitaniny, vitamin C (kyselina askorbová), kyselina galová a tanniny
Rozpustnost : 100% rozpustný ve vodě
Produkt je Vegetariánské
Země původu: Indie
Storage : Uchovávejte na chladném a suchém místě
Rubus idaeus in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Fruit powderPrášek z malin - Rubus idaeusfrom €25,06/kg
Fruit powder[IN] Mrazem sušený prášek z malin - Rubus idaeusfrom €110,71/kg
Extract powderExtrakt z malinového ovoce - Rubus idaeusfrom €32,74/kg
Oil-soluble extractRozpustný extrakt z malinového oleje – Rubus idaeusfrom €46,74/kg
Aged botanical oilMalina — 60denní vyzrálý botanický olejfrom €298,30/kg
Propylene glycol extractMalinový plod PG extrakt - Rubus idaeusfrom €56,66/kg
Glycerin extractGlycerinový extrakt z malinového ovoce - Rubus idaeusfrom €59,47/kg
Carrier oilOlej z malinových semínek - Rubus idaeusfrom €29,60/kg