Water-soluble extractWater-solubleOrigin: India
Vodou rozpustný extrakt z bavlníkových semen - Gossypium spp
Gossypium · Malvaceae · Botanical profile
DocumentsTDS and SDS download as PDF · COA on request
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Gossypium · profile
- Family
- Malvaceae
- Common names
- Cotton, Cotton Seeds, Pamba Dana, Binola Giri, Banola Seeds, Cottons
- Indian names
- कपास, कापूस, பருத்தி, పత్తి, કપાસ, ಹತ್ತಿ
- Synonyms
- Gossypium spp.
- Plant part
- Seed
- Form
- Water-soluble extract
- Solubility
- Water-soluble
- Carrier options
- Water, Glycerin
- INCI
- Aqua, Gossypium Seed Extract, Glycerin, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate
- CAS
- 7732-18-5, 56-81-5, 24634-61-5, 532-32-1
- INCI status
- INCI by naming convention (not in CosIng)
- Applications
- Skincare, Supplements
- Country of origin
- India
- SKU
- 90825-EXTL-GOSPP-225G
- Documents
- TDS a SDS ke stažení ve formátu PDF na stránce každého produktu. COA přikládáme ke každé objednávce a na vyžádání je k dispozici.
Product details
Běžný název : Bavlníková semena, Pamba Dana, Binola Giri, Banola Seeds, Gossypium herbaceum, Gossypium hirsutum
Botanický název : Gossypium spp
Produkt : Tekutý extrakt z bavlníkových semen
Dostupná forma: Tekutina
Použitá část : Semeno
Aktivní látky (fytochemikálie) : gossypol, cyklopropenoidní mastné kyseliny (jako sterkulová kyselina a malvalová kyselina), fytosteroly, tokoferoly, proteiny (např. albuminy a globuliny) a různé fenolické sloučeniny.
Rozpustnost : 100% rozpustný ve vodě
Produkt je Vegetariánské
Země původu: Indie
Skladování : Uchovávejte na chladném a suchém místě
Gossypium in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Carrier oilOlej z bavlníkových semen - Gossypium sppfrom €29,60/kg
Extract powderExtrakt z kořene bavlníku stromového - Gossypium arboreumfrom €15,58/kg
Herbal powderPrášek z bavlníkových semen - Gossypium sppfrom €6,84/kg
Oil-soluble extractOlejový extrakt z bavlníkových semen – Gossypiumfrom €15,41/kg
Propylene glycol extractExtrakt ze semen bavlny - Gossypium sppfrom €35,64/kg
Glycerin extractExtrakt kořene stromové bavlny v glycerinu - Gossypium arboreumfrom €50,68/kg
Glycerin extractExtrakt z bavlněných semen v glycerinu - Gossypium sppfrom €37,43/kg
Extract powderExtrakt z bavlníkových semen - Gossypium sppfrom €10,80/kg