Extract powderWater-dispersibleOrigin: ThailandINCI listed in EU CosIng
[TH] Extrakt z rýžových otrub (≥2 % gama-oryzanolu) - Oryza sativa
Oryza sativa · Poaceae · Botanical profile
DocumentsTDS and SDS download as PDF · COA on request
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Oryza sativa · profile
- Family
- Poaceae
- Common names
- Brown Rice, Rice (White), Brown, Chawal, Red, Sathi Chawal
- Indian names
- chavel, तांदूळ, ধান, நெல் (அரிசி), వరి, നെല്ല്
- Synonyms
- Oryza aristata, Oryza communissima, Oryza denudata, Oryza elongata, Oryza formosana, Oryza glutinosa
- Plant part
- Bran
- Form
- Extract powder
- Solubility
- Water-dispersible
- INCI
- Oryza Sativa Bran Extract, Maltodextrin (or Microcrystalline Cellulose)
- CAS
- 90106-37-9, 9050-36-6, 9004-34-6
- CosIng ID
- 35751
- INCI status
- Verified in CosIng
- Applications
- Herbal tea & infusions, Skincare, Supplements
- Country of origin
- Thailand
- SKU
- 98126-EXTD-ORSAT-225G
- Documents
- TDS a SDS ke stažení ve formátu PDF na stránce každého produktu. COA přikládáme ke každé objednávce a na vyžádání je k dispozici.
Product details
Extrakt z rýžových otrub (≥2 % gamma-oryzanolu) (Oryza sativa) je nabízen jako práškový extrakt s doloženým původem v Thajsku. Standardizovaný botanický extrakt thajského původu dodávaný jako prášek pro nutraceutický, potravinářský, nápojový a kosmetický výzkum a vývoj/výrobu (použití závisí na vašem regulačním rámci).
Klíčové informace
| Produkt | Extrakt z rýžových otrub (≥2% gamma-oryzanolu) |
|---|---|
| Botanický název | Oryza sativa |
| Část rostliny | Otruby |
| Kategorie | Extrakt v prášku |
| Původ | Thajsko |
| Specifikace / standardizace | ≥2% gamma-oryzanolu |
| Extrakce / proces | Hydroalkoholická extrakce + sušení rozprašováním |
| Rozpouštědlo / nosič (pokud je to relevantní) | Ethanol/Voda |
Typické aplikace
- Nutraceutické formulace a funkční směsi (kde je to povoleno)
- Potravinářské a nápojové aplikace (kde je to povoleno)
- Kosmetické/osobní péče formulace (kde je to vhodné)
Dokumentace
COA, MSDS, TDS
Skladování
Uchovávejte na chladném, suchém místě v dobře uzavřené nádobě. Chraňte před vlhkostí a teplem.
Poznámky & shoda
Nejsou činěna žádná terapeutická tvrzení. Specifikace a regulační vhodnost musí být ověřeny kupujícím.
Oryza sativa in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Oil-soluble extractOlejový extrakt z rýže – Oryza sativafrom €15,10/kg
Oil-soluble extractOlejový extrakt z hnědé rýže – Oryza sativafrom €15,10/kg
Botanical exfoliantExfoliační prášek z rýžových slupek (upcyklovaný)from €10,17/kg
Botanical exfoliantExfoliační prášek z rýžové moukyfrom €14,41/kg
Botanical exfoliantExfoliační prášek z rýžových otrubfrom €16,10/kg
Propylene glycol extractRýže PG extrakt - Oryza sativafrom €27,22/kg
Propylene glycol extractExtrakt z hnědé rýže - Oryza Sativafrom €27,22/kg
Glycerin extractGlycerinový extrakt z rýže - Oryza Sativafrom €28,60/kg