Tujový olej - Tuje západní
Thuja occidentalis · Cupressaceae · Botanical profile
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Thuja occidentalis · profile
- Family
- Cupressaceae
- Common names
- Cedarleaf, Eastern White Cedar, Yellow Cedar, White Cedar, American Arbor-Vitae, American Arborvitae
- Synonyms
- Thuja bodmeri, Thuja canadensis, Thuja caucasica, Thuja compacta, Thuja devriesiana, Thuja ellwangeriana
- Form
- Essential oil
- Solubility
- Oil-soluble
- INCI
- Thuja Occidentalis Oil
- CAS
- —
- INCI status
- INCI by naming convention (not in CosIng)
- Applications
- Culinary, Perfumery
- Country of origin
- India
- SKU
- 23846-OIL-THOCC-100G
- Documents
- TDS a SDS ke stažení ve formátu PDF na stránce každého produktu. COA přikládáme ke každé objednávce a na vyžádání je k dispozici.
Product details
Esenciální olej Thuja je destilován parou z listů a větviček rostliny botanicky známé jako Thuja occidentalis
Známý jako : Thuja, Thuja occidentalis, Východní bílý cedr, Žlutý cedr
Botanický název : Thuja occidentalis
Produkt : Esenciální olej z dřeva Thuja
Forma produktu : Esenciální olej
Metoda extrakce : Parní destilace
Použitá část : Listy, větvičky, kůra
Aktivní složka : thujon (hlavní sloučenina), alfa-pinén, beta-pinén, fenchon, kafr, borneol, sabinen a terpineol.
Fytové vlastnosti : antimikrobiální, protizánětlivé a insekticidní vlastnosti
Vůně : Ploché, teplé, zemitě kořeněné
Barva : Žlutá až hnědá barva s čerstvou dřevitou vůní
Míchá se s : Cedrové dřevo, Levandule, Citrus, Armoise a oleje z borovicových jehličí.
Použití : Aromaterapie/Terapeutické/Kulinářské
Produkt je Vegetariánské
Země původu: Indie
Thuja occidentalis in other forms
Same botanical, different format for your formula.

