WaxOil-solubleOrigin: India
Včelí vosk - Cera alba - vosk medonosné včely
DocumentsTDS and SDS download as PDF · COA on request
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Form
- Wax
- Solubility
- Oil-soluble
- INCI
- Not applicable (non-botanical)
- CAS
- —
- INCI status
- Not applicable (non-botanical)
- Applications
- Candles, Skincare, Soap & bath
- Country of origin
- India
- SKU
- 69402-HRB-CEALB-1KG
- Documents
- TDS and SDS download as PDF on every product page. COA sent with every order and available on request.
Product details
Známý jako: Včelí vosk, Cera alba, Včelí vosk
Botanický název: Cera alba
Forma produktu: Vosk v blocích
Je rafinovaný? Ano
Zvláštnost: Bez umělých barviv, čerstvý a čistý. Bez škodlivých chemikálií, pesticidů a bez přísad. Alternativa k parafínovému vosku, který je vyroben z ropného oleje a při spalování nebo tavení vytváří škodlivé vedlejší produkty.
100% čistý a pravý produkt
Balený v nejhygieničtějším prostředí
Produkt je vegetariánský
Země původu: Indie
Kupte včelí vosk, Cera alba, včelí vosk za velkoobchodní nebo hromadné ceny.